In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Globaliser
Ontwikkel een gevalideerde Go-To-Market strategie

Transities
Startdata

14 maart 2024

Looptijd

12 weken

Doelgroep

Startups en scale-ups in de Agri-food Tech.

Doel

Ontwikkelen van een gevalideerde Go-To-Market strategie voor de gekozen doelmarkt.

Kosten

€ 4.000

Over Globaliser

Bij het internationaal opschalen van een startup en scale-up kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke mogelijkheden het beste passen bij de fase waar je je in begeeft. 

Om de internationale groei van jouw startup te versnellen, is het van groot belang om de juiste doelmarkt te kiezen. Daarom organiseren wij in samenwerking met DutchBasecamp een nieuwe Globaliser: Globaliser Trade and Innovate Agri-food Tech. 

De Globaliser is gericht op het ontwikkelen van een gevalideerde Go-To-Market strategie voor de gekozen doelmarkt. Daarnaast leer je van ervaren experts en andere ondernemers die je voor zijn gegaan. Je krijgt toegang tot de door DutchBasecamp ontwikkelde internationalisatie tools en een wereldwijd netwerk van experts.

Wat ga je doen?

  • Je maakt een uitgebreide marktanalyse voor het identificeren van je doelmarkt en doet zorgvuldige validatie.
  • Je bouwt een Go-to-Market (GTM) strategie specifiek voor je beachhead markt en je creëert een market-entry playbook voor nieuwe markten.
  • Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk van ervaren ondernemers en experts die waardevolle kennis van en inzichten hebben om te internationaliseren. 

Benieuwd of de Globaliser kan bijdragen aan jouw plannen en uitdagingen? Goed nieuws! De aanmeldingen zijn namelijk geopend. Lees hier meer over de aankomende Globalisers. 

Meer info over Globaliser
Globaliser Trade _ Innovate Agri-food Tech.png

DutchBasecamp is de grondlegger van het internationale groeiprogramma “the Globaliser”. Daarnaast bieden ze individuele coachingstrajecten aan door een team van meer dan 20 ervaren coaches, masterclasses, vraaggestuurde handelsmissies en Go- to-Market-programma's. 

In de afgelopen jaren, hebben ze meer dan 720 startups en scale-ups uit meer dan 35 verschillende landen geholpen met hun internationale expansie. Ze hebben 18 Globalisers georganiseerd (zowel online, offline als hybride) voor verticals zoals agri-food tech, health tech, smart logistics, smart manufacturing, urban development, SaaS en sustainable tech. Verder hebben ze masterclasses over internationale expansie georganiseerd voor organisaties als EIT Food, Birdhouse Accelerator en Business Metropole Ruhr, en online trainingssessies voor trade & invest organisaties om hen te helpen betere startup- en scale-up-adviseurs te worden.
 

Hulp nodig?

LIOF_MARK SMITS_33389.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?