In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Participatiefonds

Wil je als bedrijf groeien of doorontwikkelen en ben je op zoek naar versterking van het eigen vermogen? LIOF kan helpen door mee te financieren vanuit het Participatiefonds. Dit gebeurt op basis van aandelenkapitaal, voor een periode van 5 tot 7 jaar.

Eigen vermogen voor start, groei of overname

Het LIOF Participatiefonds is er voor pas gestarte, innovatieve MKB’ers die willen doorgroeien, en middelgrote tot grote ondernemers die willen groeien of denken aan een overname, bedrijfsopvolging of turnaround.

Participatiefonds in het kort

LIOF investeert in de vorm van aandelenkapitaal, eventueel in combinatie met een (converteerbare) achtergestelde lening. Het financieringsbedrag kan variëren van € 100.000 tot € 5.000.000. Doorgaans beogen we een exit na 5 tot 7 jaar.

Welke bedrijven gingen je voor? Bekijk het portfolio.

Voor wie is het eigenlijk?

Randvoorwaarden Participatiefonds


Extra eigen vermogen nodig?

Laten we een afspraak maken!


Een aanspreekpunt per levensfase

Maak kennis met onze teams!


Missie Limburg is de strategische koers van LIOF waarin we samen met ondernemers en partners werken aan een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg door ons te richten op vier transities: energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering. Het Participatiefonds is een van de instrumenten die wij inzetten op deze missie.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we jou verder kunnen helpen. We bespreken graag de mogelijkheden en als wij niet kunnen ondersteunen kunnen we je wellicht naar een van onze partners doorverwijzen.

Lees hier meer over Missie Limburg.

Meer weten?

Krista van Weert
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: