In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Zeventig gedreven mensen, één gezamenlijk doel

Zeventig gedreven mensen. Geïnspireerd door de kracht van Limburgse ondernemers. Samen vormen we een enthousiast team met maar één doel voor ogen: kansen creëren. We onderhouden de lijntjes in LIOF’s ecosysteem actief. En zo profiteert het Limburgse MKB volop van enerzijds onze frisse blik en anderzijds onze schat aan ervaring.

Bel of mail ons gerust om te sparren over jouw idee, innovatie of groeiplannen. We zijn georganiseerd rondom de levensfase van een bedrijf en rondom vier transities.

Albert Dorssen LIOF
Albert
van Dorssen
business developer valorisatie Einstein Telescope
Albert Dorssen.jpeg

Albert van Dorssen

“”


Anabel Rodrigo Rama
Anabel
Rodrigo Rama
manager human resources
Anabel Rodrigo Rama

Anabel Rodrigo Rama

“Bij LIOF staat alles in het teken van de groei van de Limburgse MKB’er. Dat geldt voor elke medewerker. Met z’n allen werken aan één doel, dat verbindt.”


LIOF_ANIQUE SARNEEL_4296.jpg
Aniek
Sarneel
investment manager
Liof Aniek Sarneel 21HT0_3977_LR.jpg

Aniek Sarneel

“Als investeerder heb je de keuze waar je geld in investeert. Bij LIOF kan ik werken aan innovaties die de wereld beter en de samenleving duurzamer maken. Dit motiveert mij in mijn rol als investment manager en dat ik dit kan doen in de hechte organisatie die LIOF is, is een enorme bonus! ”


Anita Boelen
Anita
Boelen
assistent managment support
Anita Boelen

Anita Boelen

“LIOF is al sinds mensenheugenis mijn tweede huis. Ik vind het werk na al die jaren nog steeds leuk, omgang en samenwerking met leuke en professionele collega's. Verder ben ik er trots op dat LIOF meehelpt om de Limburgse economie een warm hart toe te dragen.”


LIOF_ANNEMOON BORST_5562.jpg
Annemoon
Borst
investment manager
Liof Annemoon HT8_5953.jpg

Annemoon Borst

“Een van de redenen dat ik iedere ochtend uit mijn bed spring om weer bij LIOF aan de slag te gaan is de bijzondere samenwerking met mijn collega’s. Ik vind het fascinerend hoe iedereen vanuit een authentiek perspectief, eigen ervaring en kennis zijn/haar uiterste best doet om het MKB in Limburg te laten groeien. Dat creëert een unieke vibe om in te mogen werken. Op die manier leer ik iedere dag, zowel van mijn collega’s, als van de samenwerkingen met de ondernemers die me inspireren met hun innovativiteit, openheid en drive. En als een onderneming dan ook nog probeert om onze wereld een stukje mooier te maken, dan kan je me niet enthousiaster krijgen. ”


Liof Bas Broekhuis_51778.jpeg
Bas
Broekhuis
controller
Liof Bas Broekhuis_51802.jpeg

Bas Broekhuis

“”


Bert de Wit
Bert
de Wit
manager business development
Bert de Wit

Bert de Wit

“Samen optrekken met ondernemers die willen, durven en doen. Van ideeën met een rafelrand een succes maken. Zelden via een recht pad. Op het snijvlak van bedrijfsleven en overheid de economische structuur van de provincie versterken. Ik kan me weinig uitdagenders en leukers voorstellen.”


Carin Stroeken
Carin
Stroeken
teamleider internationaal
Carin Stroeken

Carin Stroeken

“Bij LIOF Team Internationaal willen we wereld kleiner maken en jouw markt daarmee groter. We kunnen via een groot netwerk (zowel fysiek als digitaal) veel kennis aanwenden. We kunnen verbinden (zowel fysiek als digitaal) en connectie maken met de hele wereld. We durven van begaande paden af te wijken en kansen voor groei te zien door verder te kijken.”


LIOF_CAROLIEN REIJNEN_8196.jpg
Carolien
Reijnen
investment manager
Liof Carolien 7805C1.jpg

Carolien Reijnen

“Met oprechte interesse kom je ver.”


Charles Mevis
Charles
Mevis
business developertransitielead circulariteit
Charles Mevis

Charles Mevis

“Ik heb steeds te maken met andere mensen, andere ideeën en andere uitdagingen. Heel afwisselend. Dat maakt mijn werk bijzonder en bijzonder leuk!”


Dennis Ohlen
Dennis
Ohlen
investment managerteamleider scale-ups
Dennis Ohlen

Dennis Ohlen

“Ondernemen is risico nemen, zeker in geval van nieuwe producten en markten. Beren op de weg zien is dan makkelijk, durven geloven in een goede afloop is dan de uitdaging. Bij LIOF durven we te geloven in ambitieuze plannen en gaan we tot het gaatje om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.”


Emmy Kuenen
Emmy
Kuenen
fondsmedewerker
Emmy Kuenen

Emmy Kuenen

“Werken bij LIOF betekent voor mij samen werken naar een mooier Limburg”


Frans Broeders
Frans
Broeders
business developerteamleider innovatie ondersteuning
LIOF_FRANS BROEDERS_7167.jpg

Frans Broeders

“Ik vind het mooi dat ik mijn bijdrage kan leveren aan de agrofoodsector in het algemeen en de innovaties daarbinnen in het bijzonder. ”


Gaby Zandbergen
Gaby
Zandbergen
investment manager
Gaby Zandbergen

Gaby Zandbergen

“Echte kennis is weten wanneer je hulp kunt gebruiken.”


Geranne Basten
Geranne
Basten
managementsupport
Geranne Basten

Geranne Basten

“Vol goede moed teruggekeerd naar mijn Limburgse roots. Werken bij LIOF geeft positieve energie en de mogelijkheid om kennis en ervaring te delen en van toegevoegde waarde te zijn.”


Hortense Janssen
Hortense
Janssen
marketing en communicatie manager
Hortense Janssen

Hortense Janssen

“De vrijheid om invulling te geven aan de marcom doelstellingen van LIOF maakt het werk zo leuk. Het merk LIOF laden en samen met enthousiaste collega’s handen en voeten geven. De toegevoegde waarde voor ondernemers en maatschappelijke waarde voor Limburg zichtbaar maken.”


Ilse Bocken-Voncken
Ilse
Bocken-Voncken
HR assistent en facility management
Ilse Bocken-Voncken

Ilse Bocken-Voncken

“Voor mij is het niet “het product LIOF”, maar de inhoud van mijn functie en de persoonlijke groei en ruimte die ik krijg bij het uitvoeren van deze functie. Dat maakt mij enthousiast en zorgt dat ik dagelijks met plezier werk.”


Ingrid Kurvers
Ingrid
Kurvers
investment manager
Ingrid Kurvers

Ingrid Kurvers

“LIOF geeft ons de tools om zowel mentaal als fysiek zo gezond mogelijk te leven. Om te mogen werken voor en in de provincie waar ik zelf met zoveel plezier woon is absoluut een verrijking.”


LIOF_JAN WILLEM TOLKAMP_4234.jpg
Jan-Willem
Tolkamp
business developer
Liof Jan-Willen Tolkamp 21HT0_3740_LR.jpg

Jan-Willem Tolkamp

“De energietransitie: naar 100% CO2 neutraal in 2050, is een enorme mooie uitdaging! Van fossiel naar zonne- en windstroom, elektrificatie, opslag in waterstof, biogas; allemaal kansen voor innovatieve ondernemers. Mijn halve leven heb ik met veel plezier gewerkt in de internationale markt van Zonne-energie, BIPV, brandstofcellen, biogas en waterstof. Ik zet deze bagage graag in om het Limburgs MKB te ondersteunen met hun verduurzamingsopgave. Met het Energie-transitie-team en het Team Business-development kijkt LIOF graag met u naar duurzame kansen en samenwerking, in Limburg en over de grens.”


Jeffrey Lutje Spelberg
Jeffrey
Lutje Spelberg
investment manager
Jeffrey Lutje Spelberg

Jeffrey Lutje Spelberg

“Een hightech ondernemer inspireren zijn wereldwijde droom na te jagen door het financierbaar maken van zijn productontwikkeling. Dat motiveert mij!”


LIOF_JEROEN WETZELS_0320.jpg
Jeroen
Wetzels
informatie manager
LIOF_JEROEN WETZELS_4112_V.jpg

Jeroen Wetzels

“LIOF, actief voor ondernemend en innovatief Limburg.”


Liof Jeroen Walraven_49088.jpeg
Jeroen
Walraven
directeur a.i.
Jeroen Walraven_36308.jpeg

Jeroen Walraven

“”


LIOF_JO SIMONS_4326.jpg
Jo
Simons
ICT medewerker
Liof Jo Simons 21HT0_3917_LR.jpg

Jo Simons

“”


Jorg van der Meij
Jorg
van der Meij
programmamanager valorisatie Einstein Telescope
Jorg van der Meij

Jorg van der Meij

“De komst van de Einstein Telescope kan een enorme impuls aan deze regio geven. Samen met Duitsland en België werken we hard aan de voorbereidingen hiervan. Daar draag ik graag een steen aan bij!”


Juanita Valdivieso Camacho
Juanita
Valdivieso Camacho
business developer
Juanita Valdivieso Camacho

Juanita Valdivieso Camacho

“”


Karin van Dalen
Karin
van Dalen
business developer valorisatie Einstein Telescope
Liof Karin van Dalen_49013.jpeg

Karin van Dalen

“Voor de Einstein Telescope zijn technologieën nodig die nu nog niet bestaan. Met de geweldige kennis en kunde aanwezig in Nederland, moet het mogelijk zijn die technologieën hier te ontwikkelen én bedrijven nieuwe groeimogelijkheden te bieden. Daar zet ik me graag voor in!”


Krista van Weert
Krista
van Weert
investment manager
Krista van Weert

Krista van Weert

“Een steentje bijdragen aan de totstandkoming van nieuwe initiatieven en daarmee stimulering van de economie in de provincie waar ik al zoveel jaren met plezier woon en werk. ”


LIOF_LANNY ROEST_37536.jpeg
Lanny
Roest
international trade developer
Lanny Roest.jpeg

Lanny Roest

“ In mijn rol bij LIOF komen diverse elementen prachtig samen voor mij: netwerken, innovatie en de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan mijn omgeving, met name aan de Limburgse ondernemers. Het feit dat dit alles plaatsvindt in een internationale context, te midden van professionele collega's binnen LIOF, maakt het plaatje compleet.”


LIOF_LEANDRA SCHMITZ_33289.jpg
Leandra
Schmitz
business developer
LIOF_LEANDRA SCHMITZ_SFEER_33418.jpg

Leandra Schmitz

“Het mooie aan mijn werk is dat ik iedere dag weer ondernemers mag helpen die bezig zijn met de oplossingen voor morgen. Om bedrijven te kunnen ondersteunen in het realiseren van innovaties met maatschappelijke impact; dat is gaaf om te mogen doen”


LIOF_LENN HOUBIERS_8233.jpg
Lenn
Houbiers
investment manager
Liof Lenn 7968C1.jpg

Lenn Houbiers

“”


Lisette Tilmans
Lisette
Tilmans
business developer
Lisette Tilmans

Lisette Tilmans

“Wij werken veel samen met de intermediairs in Limburg. Zo kunnen we immers de ondernemer nog beter helpen. Dit uitgebreide netwerk deel ik graag met jou.”


Lucie van den Boorn
Lucie
Krutzen
fondsmedewerker
Lucie van den Boorn

Lucie Krutzen

“Enjoy, be aware and achieve.”


Mariëtte Evers
Mariëtte
Evers
assistent controller
Mariëtte Evers

Mariëtte Evers

“Veel starters en gevestigde MKB-bedrijven hebben de weg naar LIOF gevonden maar: Tis wachten op de dag dat heel Limburg LIOF kent.”


LIOF_MARK SMITS_33389.jpg
Mark
Smits
international trade developer
LIOF_MARK SMITS_SFEER_33655.jpg

Mark Smits

“Het adviseren, faciliteren en linken van mensen geeft mij van nature ontzettend veel energie en voldoening. Daarnaast is het mijn passie om internationaal actief te zijn. In mijn functie als International Trade Developer Bij LIOF kan ik dit perfect combineren”


Martin Schreurs
Martin
Schreurs
investment managertransitielead energie
Martin Schreurs

Martin Schreurs

“Failure isn’t fatal, but failure to change might be”


LIOF_MARTINE ROUSSEAU_8278.jpg
Martine
Rousseau
business developer
LIOF_MARTINE ROUSSEAU_23797_IN RUIMTE_UITSNEDE.jpg

Martine Rousseau

“Ondernemers helpen met het waarmaken van hun droom en daarbij Limburg vooruit helpen, dat is toch mooi werk.”


jane_doe.png
Melissa
Jonkman
business developer valorisatie Einstein Telescope
<no image selected>

Melissa Jonkman

“”


Mels Prop
Mels
Prop
project analist
Mels Prop

Mels Prop

“”


LIOF_MIRJAM VERHEES_3701.jpg
Miriam
Verhees
business developer
Miriam Verhees

Miriam Verhees

“Een doel zonder plan is slechts een wens.”


Nicole Hooijdonk
Nicole
Hooijdonk
management support business development
Nicole Hooijdonk

Nicole Hooijdonk

“Veel respect voor ondernemers die hun eigen bedrijf opzetten. Fijn ze te helpen het beste uit hun bedrijf te halen! LIOF ligt natuurlijk in de leukste provincie van Nederland.”


Nicole Kleuskens
Nicole
Kleuskens
business developer
Nicole Kleuskens

Nicole Kleuskens

“Ik vind het leuk en interessant om bij LIOF te werken, omdat ik veel contact heb met ondernemers. Ze helpen hun idee te realiseren, vind ik erg waardevol. De verbindende factor zijn en ondernemers aan elkaar verbinden. ”


Liof Nicole Wijenberg_48597.jpeg
Nicole
Wijenberg
financieel administratief medewerker
Liof Nicole Wijenberg_48630.jpeg

Nicole Wijenberg

“Dankbaar dat ik in mijn functie een positieve bijdrage kan leveren aan ondernemend Limburg”


Niek Theunissen
Niek
Theunissen
investment manager
Niek Theunissen

Niek Theunissen

“Er is niks mooiers dan ondernemers te stimuleren om hun innovatie-dromen waar te maken.”


LIOF_PAUL CAANEN_36186.jpeg
Paul
Caanen
manager bedrijfsvoering
Paul Caanen.jpeg

Paul Caanen

“”


LIOF_Pieter van der Linden_27565.jpeg
Pieter
van der Linden
business developer
Pieter van der Linden_27935.jpeg

Pieter van der Linden

“Bij LIOF heb ik de mogelijkheid om impact te maken bij de regionale gezondheidstransitie. Ik vind het leuk om de Limburgse ondernemers in de gezondheidszorg te helpen om tot relevante waardecreatie in de markt te komen en om hen gereed te maken voor investering. Zo wil ik in samenwerking met mijn LIOF collega’s relevant blijven voor deze Limburgse ondernemers”


Raisa Ramkhelawan
Raisa
Ramkhelawan
HR adviseur
Raisa Ramkhelawan

Raisa Ramkhelawan

“”


Ralf Hendriks LIOF
Ralf
Hendriks
investment manager
Ralf Hendriks LIOF

Ralf Hendriks

“Ik krijg veel voldoening van het bij elkaar brengen van mensen en middelen om impactvolle ondernemingen sneller en op een duurzame manier te laten groeien en hun impact te vergroten.”


Ralph Hunnekens
Ralph
Hunnekens
teamleider startups
Ralph Hunnekens

Ralph Hunnekens

“Iedereen heeft ideeën. Ze omzetten naar resultaten is het moeilijke. Ik werk met startende ondernemers die dagelijks bouwen aan hun product en bedrijf. Dat zijn de mensen die samen met ons het risico nemen om onze toekomst mede te vormen. Dat maakt mijn werk bij LIOF mooi”


Raymond Middeldorp LIOF
Raymond
Middeldorp
investment manager
Raymond Middeldorp LIOF

Raymond Middeldorp

“”


Remon Plummen
Remon
Plummen
investment manager
Remon Plummen

Remon Plummen

“Ik vind het mooi om een rol te spelen om, samen met de ondernemer, mijn collega’s en andere relevante partijen, innovaties naar de markt te brengen, met als uiteindelijke doel de wereld een stukje groener en duurzamer te maken”


René Kessen
René
Kessen
business developertransitielead gezondheid
René Kessen

René Kessen

“Iedere dag bij LIOF is weer anders. Nieuwe ondernemers, nieuwe cases en nieuwe thema’s. Een omgeving die altijd in beweging is. Het daarin bijdragen aan het succes van anderen, samen met mijn LIOF collega’s, geeft mij een goed gevoel.”


LIOF_RICK HENDRIKS_4202.jpg
Rik
Hendriks
project analist
Liof Rik Hendriks 21HT0_3703_LR.jpg

Rik Hendriks

“Het potentieel van onze mooie regio is enorm, binnen en buiten de landsgrenzen. Bijdragen aan het in kaart brengen en benutten van dit potentieel geeft mij geweldig veel energie. Limburgse ondernemers de grenzen laten doorbreken of buitenlandse bedrijven de potentie van de regio laten ontdekken is dan ook het doel. Alleen samen kunnen we Limburg future-proof maken!”


Liof Rob Wammes_6617.jpg
Rob
Wammes
investment manager
Liof Rob 7984C1.jpg

Rob Wammes

“Limburg sterker maken door samen met ondernemers tot concrete resultaten te komen. Het stimuleren van innovatie, het aanscherpen van business plannen, en het inzetten van mijn netwerk. Als business developer help ik ondernemers, samen met mijn collega’s, de volgende stap te zetten.”


Liof Rodrique Schols_27524.jpeg
Rodrique
Schols
business controller
Rodrique Schols_27845.jpeg

Rodrique Schols

“Gaaf om met zoveel enthousiaste collega's direct bij te dragen aan innovatief, ondernemend Limburg. LIOF is dé financieringspartner die verder kijkt dan korte-termijn winst, voor een duurzame toekomst”


Liof Roy Golstein_27614.jpeg
Roy
Golsteijn
business developer
Liof Roy Golstein_27720.jpeg

Roy Golsteijn

“Samen met mijn collega’s en de Limburgse bedrijven/organisaties betekenisvol richting geven aan de inhoud van morgen! Keep’s me going!”


Ruben Nabben
Ruben
Nabben
investment managerteamleider MKB
LIOF_RUBEN NABBEN_6230_SITE.jpg

Ruben Nabben

“Elk idee is anders. Uniek in zijn soort. Een vaste standaard is er daarom vaak niet. En precies dát maakt het werk bij LIOF voor mij uitdagend en interessant.”


Rubia Korstanje_27642.jpeg
Rubia
Korstanje
trainee
Rubia Korstanje_27958.jpeg

Rubia Korstanje

“’Het mooie aan werken bij LIOF vind ik dat er volop ruimte is om mee vorm te geven aan een duurzamer Limburg. Ook biedt LIOF als werkgever veel kansen voor zelfontwikkeling, om zo ook vanuit een goede basis impact te kunnen maken in de regio.”


Ruud Nissen
Ruud
Nissen
business developertransitielead digitalisering
Ruud Nissen

Ruud Nissen

“De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo, onder andere door digitalisering. Maar hoe ga je hier als bedrijf mee om? Als business developer ondersteun ik bedrijven om hierin de juiste keuzes te maken.”


LIOF_RYAN HARENCZYK_7679.jpg
Ryan
Harenczyk
investment manager
Ryan Harenczyk

Ryan Harenczyk

“Inzichtelijk maken wat LIOF doet: samen met Limburgse bedrijven impact maken in de regio, dat is wat mij motiveert”


LIOF_SABINE DOUTRE_33337.jpg
Sabine
Doutre
foreign investment developer
LIOF_SABINE DOUTRE_SFEER_33785.jpg

Sabine Doutre

“”


Silvy Doijen
Silvy
Doijen
medewerker marketing en communicatie
Silvy Doijen.jpg

Silvy Doijen

“Onze knalgele LIOF huisstijl zien stralen bij events. Dat maakt me trots.”


Siska van Houdt
Siska
van Houdt
manager participaties & financiering
Siska van Houdt

Siska van Houdt

“De impact op ondernemers en de Limburgse economie, afwisselend en uitdagend werk én leuke, dynamische en professionele collega’s.”


LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Sjaak
Berden
business developer
LIOF_SJAAK BERDEN_7373.jpg

Sjaak Berden

“Met je werk een bijdrage kunnen leveren aan relevante maatschappelijke transities in de mooiste provincie van Nederland; daar krijg ik energie van.”


Sjoerd Geerling
Sjoerd
Geerling
investment manager
Sjoerd Geerling

Sjoerd Geerling

“De maatschappelijke betrokkenheid vanuit LIOF, de interactie met relaties en collega’s en de mensgerichte en ambitieuze cultuur van onze organisatie zorgen ervoor dat ik mij hier thuis voel!”


Sjoerd Boomsma
Sjoerd
Boomsma
foreign investment developer
Sjoerd Boomsma

Sjoerd Boomsma

“Eerst de mens, dan de dingen.”


Sue Arends
Sue
Arends
assistent managment support
Sue Arends

Sue Arends

“Welcome, may all who enter as guests, leave as friends.”


LIOF_TAMARA WEIDE_8278.jpg
Tamara
Weide
business developer toerisme
Liof Tamara 7894C1.jpg

Tamara Weide

“Het mooie van LIOF is dat we niet alleen kijken naar de economische impact voor Limburg, maar ook naar de maatschappelijke opgaven. Ik vind dat niet alleen een mooie uitdaging voor de Limburgse ondernemers, maar ook voor mezelf. Samenwerken naar een duurzaam, gezond en slim leven in Limburg!”


LIOF_VALENTINA MARJANOVIC_33732.jpg
Valentina
Marjanovic
international trade developer
LIOF_VALENTINA MARJANOVIC_33732.jpg

Valentina Marjanovic

“”


LIOF_WENDY WIJNEN-WILLEMS_5515.jpg
Wendy
Willems
teamleider business development
Liof Wendy HT8_5876.jpg

Wendy Willems

“Mijn hart ligt bij het (verder) helpen van ondernemers. Ik raak geïnspireerd door hun gedrevenheid en enthousiasme. Om dan achteraf het resultaat van hun harde werk te zien, vind ik prachtig. Dan heb ik het gevoel echt ergens aan bijgedragen te hebben. Bij LIOF krijg ik de kans dit te doen”


LIOF_WILLEM VAN ESCH_3217.jpg
Willem
van Esch
investment manager
LIOF_WILLEM VAN ESCH_3316_VIERKANT.jpg

Willem van Esch

“Het investeren in een breed scala Limburgse bedrijven en daar een positief en maatschappelijk rendement te creëren, geeft mij dagelijks energie.”


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?