In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Dienstverlening

LIOF wil de wereld slimmer, duurzamer en gezonder maken. Dit doen we samen met ondernemend Limburg. Wij zorgen voor kennis, netwerkcontacten of financiering. Jij als ondernemer draagt door het vermarkten van jouw innovatieve product of dienst bij aan een betere wereld.
Waarmee kunnen we jou helpen?

LIOF staat voor je klaar

Ondernemen kent vele aspecten en fases. LIOF kan je hierbij adviseren en helpen. Wij hebben kennis van financieringsmogelijkheden voor iedere fase van je bedrijf. Ook voor de start. Wij adviseren je over het vertalen van je idee naar een businessplan of over het financieringsgereed maken van je businessplan. Met onze speciale programma's helpen we de concurrentiekracht van jouw bedrijf te versterken. En we hebben een breed, euregionaal, netwerk dat we kunnen inzetten.

Kortom: we helpen je om jouw bedrijf verder te laten groeien. Benieuwd welke ondernemers we geholpen hebben? Bekijk onze testimonials.

Ik wil contact

Missie Limburg

Samen op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg

Ons advies

Wij gaan graag met jou het gesprek aan

Vijftig gedreven LIOF'ers kunnen je adviseren over ondernemen. Of het nu gaat om advies bij de realisatie van je idee, de start van een bedrijf, of over innoveren en groeien. We weten hoe het werkt, kennen de trends én het Euregionale ecosysteem. Laat ons je helpen bij jouw vraagt over ondernemen.

Lees verder

Ons netwerk

We helpen je op weg

Ben je op zoek naar regionale, euregionale of internationale contacten, een cofinancier of specifieke kennis? LIOF heeft een diepgeworteld netwerk in Limburg en de Euregio. We weten wat er speelt, organiseren events en brengen je graag in contact met partijen die je vooruit helpen.

Meer informatie

Onze financiering

Wij helpen jouw bedrijf groeien

Wij helpen ondernemers in Limburg in alle fasen van hun ontwikkeling financieel op weg. Vanaf de ontwikkeling van een idee en start van een bedrijf tot groei en uitbreiding. Ook kunnen we je helpen bij bedrijfsovername en opvolging.

Lees verder

Hulp nodig?

Anita Boelen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?