In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Publicaties

Op deze pagina vind je diverse publicaties van LIOF. Bijvoorbeeld het jaarverslag en VANDAAG, de populaire versie van het jaarverslag. En de link naar (video) testimonials van Limburgse ondernemers die met LIOF samengewerkt hebben.

LIOF Nieuws
Via onze nieuwsbrief LIOF Nieuws informeren wij je over ontwikkelingen, trends en events. Meld je aan en blijf op de hoogte.
​​​​
LIOF Jaarverslag 2019
Op 20 mei 2020 publiceerde LIOF haar jaarcijfers over 2019. In ons jaarverslag informeren wij je over onze projecten en programma's en vind je ook de gehele jaarrekening. Jaarverslag 2019

LIOF Vandaag 2019
In deze VANDAAG delen ondernemers wat GROEI voor hun betekent aan de hand van de pijlers van LIOF: Advies, Netwerk en Financiering. Verder vind je het verhaal van Masashi Yanai, voorzitter van Maastricht Japanese Supplementary School over Vestigen. En lees je over de resultaten die LIOF in 2018 geboekt heeft. LIOF Vandaag 2019

Persberichten vind je onder Nieuws

Testimonials

LIOF heeft veel ondernemers mogen helpen met advies, netwerk en financiering. Op ons YouTube kanaal kijk je naar inspirerende verhalen uit tal van sectoren. Daarnaast lees je op deze website over LIOF relaties: EGGXPERT, RobomotiveSwip SwapKatoen Natie, FinefieldGet Bike ServiceIvengiPharmiPolyscopeGlanum Diagnostics, SLEM, Arion, MiFood en Rotaid.

Bekijk meer testimonials

Meer weten?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: