In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Programma's

Actueel

 
MIT Zuid
De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT Zuid) ondersteunt MKB-ondernemingen in Zuid Nederland bij het opzetten van innovatieve projecten. Zo is er een subsidie voor het toetsen van de haalbaarheid van een ontwikkeling en voor R&D samenwerking.
 
OPZuid
 
Take a seat in the Euregion
Take a seat in the Euregion is ontwikkeld om startups kennis te laten maken met nieuwe markten en partners in België en Duitsland en wordt gefaciliteerd door de drie hightech campussen in de euregio.
LIOF, LRM & NRW.BANK
 
Joint Corridors
Toekomstbestendig transport waarbij innovatie en samenwerking samenkomen, wordt noodzaak om te kunnen blijven concurreren. Transport waarbij perfecte beschikbaarheid, samenwerkingsschaal, duurzaamheid en mobiliteit samengaan.
 
SLEM
SLEM heeft als doel om het open innovatieklimaat binnen de Zuid-Nederlandse logistieke topsector te bevorderen.
 
From Waste 2 Profit
Met het Interreg project From Waste 2 Profit willen we afvalbeheer bij mkb'ers aanmoedigen als de eerste stap om meer duurzaam en circulair te worden.
 
Einstein Telescope (ET2SMEs)
De Einstein Telescope (ET) is een uniek project met enorme impact dat Europa wereldwijd op de kaart zal zetten. De Euregio Maas-Rijn is samen met Sardinië (Italië) de laatste regio in Europa die in aanmerking komt voor de locatie van deze grootschalige onderzoeksfaciliteit. Er wordt al volo
 
Export Accelerator Program
Het Export Accelerator Program is speciaal voor midden-en kleinbedrijven met een stevige positie op de Nederlandse markt, die een groeistrategie volgen en structureel een positie op buitenlandse markten willen realiseren.
LIOF, BOM, InnovationQuarter, Oost NL, ROM Utrecht, Horizon, Amsterdam Trade & Innovate
start op 01 februari, 2024  
MedLim Program
MedLim is an acceleration program to support promising startups in the field of MedTech. The road to bringing a new product to the medical market is long and has many hurdles. The MedLim partners (Medtronic, LIOF, Rabobank, and Brightlands Maastricht Health Campus) can support the startups in this process. The startups can also benefit from a unique MedTech ecosystem in the region.
LIOF
start op 02 september, 2024  
Business Innovation Program Food (BIPF)
Met het Business Innovation Program Food (BIPF) helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf.
LIOF
 
CIRCO Hub Limburg (CIRCO)
De CIRCO Hub Limburg richt zicht op MKB-bedrijven in Limburg om toe te werken naar een circulair businessmodel.
LIOF en Rabobank
 
EMR H2 Booster
A consortium of nine partners is joining forces to boost the development of clean hydrogen innovation, demonstration and knowledge sharing in the Euregio Meuse-Rhine, as a first step towards the large-scale roll-out of a clean hydrogen economy.
 
Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network (EEN) is het grootste support netwerk voor organisaties met internationale ambities.
 
Brexit Adjustment Reserve (BAR)
BAR is een Europese steunregeling voor ondernemers die getroffen zijn door Brexit.
start op 16 maart, 2023  
BL.INC Program
BL.INC is een startup accelerator voor ondernemers die willen innoveren op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming of biocircular economy.
LIOF, Brightlands, Rabobank en de regio Noord-Limburg
LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?