In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Overige programma's

De afgelopen jaren hebben we veel innovaties aangewakkerd en ondernemers geholpen bij het versterken van de concurrentiepositie van hun bedrijf. Dat deden we via drie programma's - LimburgAgrofood,  LimburgLogistiek en LimburgMakers. De looptijd van deze programma's is inmiddels verstreken en de budgetten zijn uitgeput. Dit houdt in dat er geen nieuwe aanvragen meer ingediend kunnen worden. Je kunt wel nog een einddeclaratie indienen.

Einddeclaraties indienen

Wil je een einddeclaratie indienen voor een Innovatie-, Advies of Kennistraject subsidie van LimburgAgrofood, LimburgLogistiek of LimburgMakers? Ga dan rechtstreeks naar de pagina van het programma. Daar vind je alle informatie.
Let op: de uiterste indiendatum voor LimburgMakers en LimburgLogistiek is 1 juni 2021. Voor LimburgAgrofood is de uiterste indiendatum 31 december 2021.

Nieuw innovatieprogramma

Eind 2020 heeft LIOF een nieuw programma gelanceerd: LimburgToekomstbestendig. Dit programma is gericht op innovaties die bijdragen aan een meer toekomstbestendige economische structuur voor Limburg. Innovaties met economisch rendement én maatschappelijke impact.

Heb jij een idee dat bijdraagt aan de maatschappelijke opgaven 'slim, duurzaam en gezond'? Of heb je vragen over de stappen die je moet zetten bij de verdere realisatie hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee, geven je advies en zetten ons uitgebreide netwerk open voor je!

 
LIOF_TEAM AGROFOOD_D_6771_SITE.jpg
 
Liof Team Generiek HT8_5837.jpg
 
LIOF_TEAM INDUSTRIE_A_5812_SITE.jpg

Missie Limburg

Hoe maken we de wereld slimmer, duurzamer en gezonder?


Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: