In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Werken bij LIOF

Wij zijn verbinders. We zijn altijd op zoek naar de samenwerking met organisaties. Op regionaal, nationaal en Euregionaal niveau. Ons doel? Ondernemers duurzame groeikansen en optimale samenwerkingsmogelijkheden bieden, zowel binnen als buiten de provincie. Ondernemen met impact noemen we dat.

Vacatures

LIOF werkt samen met ondernemers en partners aan een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg. Ga jij mee impact maken èn zelf groeien?

We hebben momenteel geen vacatures.

Heb je wel interesse om te werken bij LIOF? Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar hr@liof.nl.

#

Lucie Krutzen
Fondsmedewerker


"Werken bij LIOF betekent kapitaal koppelen aan impact. Diversiteit in bedrijven en hun levensfases, en maatwerk leveren in een voortdurend veranderende omgeving.”

#

Sjoerd Boomsma
Foreign Investment Developer


“Buitenlandse bedrijven benaderen en begeleiden. Een inkijkje krijgen in de bedrijfsorganisatie, in de product- en marktstrategie, en de Limburg match weten te maken. Dat geeft mij een kick."

Onze drijfveren

Waar staan wij voor?

LIOF ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. We zijn er voor elke startup, scale-up en mkb’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag én voor (buitenlandse) ondernemers die zich in Limburg willen vestigen. Daarnaast helpen wij met grensoverschrijdende samenwerking en internationaal zakendoen.

Samen met ondernemers en partners werken we toe naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg door in te zetten op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering. En daarin spelen LIOF medewerkers een cruciale rol.

Onze kernwaarden

Wat vinden wij belangrijk?

In onze manier van werken laten we ons steeds leiden
door onze kernwaarden.

  • Verbindend
  • Moed
  • Betrouwbaar

Deze kernwaarden zijn leidend in ons werk, zowel intern als extern.

Wij streven naar een diverse, inclusieve groep medewerkers. Een divers team, waarbij iedereen vanuit zijn eigen referentie een belangrijke bijdrage levert, werkt versterkend, leidt tot hogere betrokkenheid en betere resultaten. Een cultuur waarin verscheidenheid een groot goed is en iedereen zich gezien voelt, is ons doel. We hebben ons verbonden aan diverse maatschappelijke initiatieven zoals #fundrightSamen Tegen Voedselverspilling en Trees for All.

Werken bij LIOF?

Vrijheid, slagkracht en de nodige ondersteuning

Als medewerker bij LIOF krijg je alle ruimte om je inzetbaarheid te verbeteren. Dat doen we door slim en inventief in te spelen op thema’s die voor jou en LIOF belangrijk zijn, zoals ontwikkeling, zelfstandigheid, autonomie en de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de economie in Limburg. Op die wijze zijn LIOF medewerkers betrokken bij hun leefomgeving, heb jij maatschappelijke impact en voeg je blijvende waarde toe aan je omgeving. 
 

Lees de blogs van LIOF medewerkers

Leuk en maatschappelijk

LIOF is meer dan alleen werk

Samen met je collega’s kun je sportief bezig zijn door mee te doen aan regionale hardloopevents, een wielerronde, verbeter je je kookkwaliteiten tijdens een kookworkshop, geniet je van een bourgondisch uitje naar een leuke stad, sta je met je collega’s op de skilatten of zet je je maatschappelijk in tijdens NLDOET.

#

Aan het woord
Tamara en Lisette

Regelmatig delen medewekers hun ervaringen over werken bij LIOF. Tamara Weide en Lisette Tilmans - beiden business developer - deden dat in het digitale magazine van Zuid-Limburg Business Plaza, een platform voor ondernemers. 

Lees hier het verhaal van Tamara en Lisette.

Organisatiestructuur

Hoe zijn we georganiseerd?

We werken met op ondernemersvraag gerichte teams, de zogenaamde kerntaakteams. Vanuit Business Development georganiseerd rondom de concrete klantvraag van een bedrijf: business development, innovatieondersteuning en internationalisering. Vanuit Participaties & Financiering georganiseerd rondom de drie levensfasen van bedrijven: startups, scale-ups en gevestigd MKB. De staffuncties ontwikkelen en implementeren de processen en systemen.

 

Bekijk het organogram

Open sollicitatie sturen?

Anabel Rodrigo Rama
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?