In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Werken bij LIOF

Wij zijn verbinders. We zijn altijd op zoek naar de samenwerking met organisaties. Op regionaal, nationaal en Euregionaal niveau. Ons doel? Ondernemers duurzame groeikansen en optimale samenwerkingsmogelijkheden bieden, zowel binnen als buiten de provincie. Ondernemen met impact noemen we dat.

Vacatures

LIOF werkt samen met ondernemers en partners aan een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg. Ga jij mee impact maken èn zelf groeien?

We hebben momenteel de volgende vacatures:

Over de functie Algemeen Directeur
De algemeen directeur is het boegbeeld van de organisatie en neemt het voortouw in de externe positionering en profilering van LIOF. Als statutair bestuurder is de algemeen directeur eindverantwoordelijk voor de organisatie en de financiële en maatschappelijke resultaten van LIOF. Hij of zij legt verantwoording af aan de raad van commissarissen (RvC) en aan de aandeelhouders.

Wat ga je doen als Investment Manager?
Als Investment Manager maak je deel uit van het team Scale-up. Dit team richt zich op bedrijven die hun businesscase op kleine schaal bewezen hebben en klaar zijn om op te schalen, zowel commercieel als organisatorisch. Het team ondersteunt deze innovatieve ondernemingen in Limburg met kennis, advies en financiering, vooral bedrijven die het Limburgse ecosysteem kunnen versterken op het gebied van onze transities.

Geen match met deze vacatures maar wel interesse om te werken bij LIOF? Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar hr@liof.nl.

#

Lucie Krutzen
Fondsmedewerker


"Werken bij LIOF betekent kapitaal koppelen aan impact. Diversiteit in bedrijven en hun levensfases, en maatwerk leveren in een voortdurend veranderende omgeving.”

#

Sjoerd Boomsma
Foreign Investment Developer


“Buitenlandse bedrijven benaderen en begeleiden. Een inkijkje krijgen in de bedrijfsorganisatie, in de product- en marktstrategie, en de Limburg match weten te maken. Dat geeft mij een kick."

Onze drijfveren

Waar staan wij voor?

LIOF ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. We zijn er voor elke startup, scale-up en mkb’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag én voor (buitenlandse) ondernemers die zich in Limburg willen vestigen. Daarnaast helpen wij met grensoverschrijdende samenwerking en internationaal zakendoen.

Samen met ondernemers en partners werken we toe naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg door in te zetten op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering. En daarin spelen LIOF medewerkers een cruciale rol.

Onze kernwaarden

Moed, verbindend en betrouwbaar

Dit zijn voor ons belangrijke kernwaarden, die we graag uitdragen. Intern, naar onze collega's toe maar ook extern. Om zo onze klanten en relaties goed te kunnen helpen met ons advies, financiering en het openstellen van ons netwerk.

 

En we staan ook voor Diversiteit en Inclusiviteit

Wij streven naar een diverse, inclusieve groep medewerkers. Een divers team, waarbij iedereen vanuit zijn eigen referentie een belangrijke bijdrage levert, werkt versterkend, leidt tot hogere betrokkenheid en betere resultaten. Een cultuur waarin verscheidenheid een groot goed is en iedereen zich gezien voelt, is ons doel. We hebben ons verbonden aan diverse maatschappelijke initiatieven zoals Samen Tegen Voedselverspilling, Code-V (voor het versnellen van vrouwelijk ondernemerschap) en Trees for All.

 

Vertrouwen
Verbindend
Moed

LIOF medewerkers over hun werk

Drijfveren en dromen

Regelmatig delen medewerkers hun ervaringen over werken bij LIOF. Over wat hun drijfveren zijn, waar zij energie uithalen en over de feedback die zij krijgen. Lees de blogs en ontdek of werken voor LIOF ook iets voor jou is.

Lees de blogs van de medewerkers

Werken bij LIOF?

Vrijheid, slagkracht en de nodige ondersteuning

Als medewerker bij LIOF krijg je alle ruimte om je inzetbaarheid te verbeteren. Dat doen we door slim en inventief in te spelen op thema’s die voor jou en LIOF belangrijk zijn, zoals ontwikkeling, zelfstandigheid, autonomie en de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de economie in Limburg. Op die wijze zijn LIOF medewerkers betrokken bij hun leefomgeving, heb jij maatschappelijke impact en voeg je blijvende waarde toe aan je omgeving. 
 

Leuk en maatschappelijk

LIOF is meer dan alleen werk

Samen met je collega’s kun je sportief bezig zijn door mee te doen aan regionale hardloopevents, een wielerronde, verbeter je je kookkwaliteiten tijdens een kookworkshop, geniet je van een bourgondisch uitje naar een leuke stad, sta je met je collega’s op de skilatten of zet je je maatschappelijk in. Bijvoorbeeld door deelname aan een event met regionale impact op mens en maatschappij dat LIOF sponsort. 

In 2022 zijn we gestart met het doneren aan een goed doel namens sprekers in plaats van het geven van bloemen of een fles wijn als bedankje voor de spreker. We hebben drie goede doelen geselecteerd op verschillende gebieden. Deze raken de circulaire en gezondheidstransitie en hebben een directe impact op een betere leefomgeving in Limburg. 
1. Milieu: Maas Cleanup 
2. Gezondheid: Kinder onderzoekfonds Limburg 
3. Sociaal/Inclusiviteit: Kleine Beurs Limburg.

Organisatiestructuur

Hoe zijn we georganiseerd?

We werken met op ondernemersvraag gerichte teams, de zogenaamde kerntaakteams. Vanuit Business Development georganiseerd rondom de concrete klantvraag van een bedrijf: business development, innovatieondersteuning en internationalisering. Vanuit Participaties & Financiering georganiseerd rondom de drie levensfasen van bedrijven: startups, scale-ups en gevestigd MKB. De staffuncties ontwikkelen en implementeren de processen en systemen.

 

Bekijk het organogram

Open sollicitatie sturen?

Anabel Rodrigo Rama
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?