In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Advies
Jouw adviseur bij elke bedrijfsfase

Business development

Wij helpen met het omzetten van kansrijke ideeën naar volwaardige businessconcepten. Dat doen we onder andere met de inzet van subsidies en projectondersteuning. Wij weten ook de weg naar alle nuttige kennis en contacten. Intern en extern. Om het idee dat nu nog in je hoofd zit als een volwaardige businesscase naar de markt te brengen, zetten we samen stappen.

Innovatie-ondersteuning

Je bent ondernemer en wilt innoveren. Daar helpen we je graag mee. We brengen voor jou in kaart welke kennisinstellingen of bedrijven jou kunnen helpen om deze innovatie te verwezenlijken én we brengen je hiermee in contact. We hebben eigen subsidie-instrumenten die we kunnen inzetten om innovatieve ontwikkelingen te versnellen, ondersteunen en te stimuleren. Maar we weten ook de weg naar Europese subsidiemogelijkheden, gericht op versterking van innovatiekracht.

Startersondersteuning

Je hebt een werkend prototype of sterk concept en wilt hiermee een bedrijf starten? LIOF kan je hierbij helpen. Je hebt allereerst een volwaardig businessplan nodig. Onze adviseurs bekijken samen met jou de haalbaarheid van je plan en geven je inzicht in onze financiële mogelijkheden die je in deze fase kunnen ondersteunen. Maar we kijken ook samen met jou naar welke stappen je nog meer moet nemen om met jouw bedrijf te kunenn starten.

Versterken concurrentiepositie

Je hebt een businessplan en zoekt manieren om je concurrentiepositie te versterken. Samen kijken we welke financieringsmogelijkheden bij jouw situatie passen. Maar onze adviseurs gaan ook graag met je aan tafel om je plan te toetsen op haalbaarheid en te kijken naar ondersteuningsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een subsidie waarmee je externe expertise kunt inhuren voor de verbetering van bedrijfsprocessen of het vinden van een passend verdienmodel.

Liof team toerisme 7862C1.jpg
LIOF_TEAM P-FONDS_C_6119.jpg

Hulp nodig?

LIOF_WENDY WIJNEN-WILLEMS_5515.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?