In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Fastlane
Investeringsprogramma voor de agrifood sector

Transities
Startdata

1 keer per jaar. 

Looptijd

6 maanden

Doelgroep

Agrarische ondernemers

Doel

Jouw bedrijf klaar stomen voor een volgende investeringsronde.

Kosten

Deelnemers betalen € 1.000. Hiervoor krijgen ze een budget van €10.000 om professionals uit de industrie in te huren en toegewijde ondersteuning van het team.

Voor wie is Fastlane?

Ben jij een ondernemer die werkt aan een innovatieve propositie die ons voedselsysteem duurzamer maakt en sta jij aan de start van een ambitieus groeipad? Meld je dan nu aan voor de vierde editie van het Fastlane programma!

Wat is Fastlane

Fastlane combineert maatwerk begeleiding, persoonlijke coaching en een netwerk van experts van wereldklasse. Aan de hand van een intake, assessment en selectiedag worden vijf tot zeven bedrijven geselecteerd voor deelname aan de volgende editie. Nadat elk bedrijf haar eigen doelstellingen voor het programma heeft bepaald wordt er een plan ontwikkeld die in zes maanden in nauwe samenwerking met diverse experts wordt uitgevoerd. Met als ultiem doel om je bedrijf klaar te stomen voor de volgende investeringsronde.

Programma

Het programma bestaat uit 4 fases:
•    Milestone scan: Middels een gezamenlijke analyse van experts worden er specifieke groeidoelen geïdentificeerd die je gedurende Fastlane wilt bereiken.
•    Kick-off voor opstellen roadmap: De experts en de onderneming stellen een strakke roadmap op om toe te werken naar de realisatie van de milestones.
•    1:1 persoonlijke begeleiding: Middels intensieve werksessies wordt er samen met experts 1:1 gewerkt aan de geïdentificeerde milestones, zoals bijvoorbeeld het aantrekken van de juiste partners, het definiëren van een go-to-market strategie, of het optimaliseren van productie en/of distributie.
•    Financiering: het doel van het programma is om je bedrijf klaar te stomen om succesvol groeifinanciering op te halen. Samen met de experts zal er gewerkt worden aan specifieke onderdelen die van belang zijn voor het fundraising proces.

Wie biedt dit programma aan?

Dit programma wordt verzorgd door FoodValley en InvestNL en ondersteund door de regionale ontwikkelingsmaatschappijen van Nederland.

Aanmelden

Op dit moment kun je je niet meer aanmelden.

Ervaringen eerdere deelnemers

Lees hier de verhalen van Rival Foods en Willicroft.

Hulp nodig?

LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?