In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

13 februari 2024

Jaarverslag Trade & Innovate NL 2023

Door de goede samenwerking tussen de TINL-partners hebben we het afgelopen jaar vol energie weer vele ondernemers ondersteund bij hun internationale ambities. Download het jaarverslag en lees wat Trade and Innovate het afgelopen jaar heeft opgezet en gerealiseerd.

Door middel van beursbezoeken, evenementen, programma’s, missies en vele maatwerkgesprekken werden vele ondernemers bereikt, verspreid over het hele land.

Het afgelopen jaar heeft TINL:
•    gezamenlijk 194 activiteiten georganiseerd voor meer dan 4.200 ondernemers (zoals VHE Industrial Automation, Famateq en GEBA Trans die over hun ervaring vertellen in het jaarverslag);
•    werd 33% van de activiteiten georganiseerd in publiek-privaat verband;
•    en voerden de TINL-partners 834 maatwerkgesprekken met bedrijven. 

In het jaarverslag 2023 gaan we uitgebreid in op onze gezamenlijke resultaten. Ook lees je onder meer over onze deelname aan de Hannover Messe, komen ondernemers zoals Kanters Holland en Predica aan het woord en krijg je een vooruitblik op onze plannen voor 2024!

Lees het jaarverslag
Cirkel resultaten TINL 2023.png

Meer weten?

Hortense Janssen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?