In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

12 februari 2024

Enterprise Europe Network vierde afgelopen jaar z’n 15-jarig bestaan

Sinds 2008 helpen adviseurs aangesloten bij het Enterprise Europe Network (EEN) ondernemingen innoveren en groeien op internationale niveau. Met meer dan 450 netwerkpartnerorganisaties is EEN in 15 jaar uitgegroeid tot ’s werelds grootste bedrijfsondersteunende netwerk. Wat hebben we sindsdien samen bereikt?

Door het bieden van een combinatie van leerkansen, op maat gemaakt advies en ondersteuning om de beste partnerschappen te vinden krijgen mkb-bedrijven de ondersteuning die ze wensen. Het netwerk biedt ondersteuning in een breed scala van sectoren: van landbouw tot kunstmatige intelligentie, textiel tot ruimtevaart, maritiem tot creatieve industrieën. De unieke combinatie van lokale kennis en wereldwijd bereik van het Netwerk heeft ertoe geleid dat duizenden bedrijven toegang hebben gekregen tot internationale markten en hun bedrijven verder en sneller hebben laten groeien.

In 2022 sloot LIOF zich aan bij het netwerk om ondernemers in de regio te ondersteunen in hun internationale ambities. Samen met zes regionale ontwikkelingsmaatschappijen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO), de Hanzehogeschool, Business Development Friesland, New Energy Coalition, de Stichting Water Alliantie maakt LIOF deel uit van EEN NL. De ontwikkelingen van de afgelopen 15 jaar biedt een mooie gelegenheid om terug te kijken op wat we samen hebben bereikt:

  • 4,2 miljoen+ mkb-bedrijven ondersteund om te groeien en te innoveren
  • 500+ netwerkpartners staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen
  • 92% van de klanten is tevreden met de EEN dienstverlening
  • Expertise op alle gebieden van bedrijfsondersteuning, van digitalisering en innovatie tot internationalisering en duurzaamheid.

De EEN-adviseurs bouwen voort op wat er de afgelopen 15 jaar is bereikt. Ze kijken ernaar uit om ondernemers te blijven helpen met internationale zakenpartners vinden, innoveren, en adviseren over EU wet- en regelgeving, duurzaamheid en digitalisering. Je lokale EEN-adviseur staat altijd open voor een kennismaking. Neem contact op met Lanny Roest, zijn contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

UK Handtekening 15 jaar EEN.png.jpg

Meer weten?

LIOF_LANNY ROEST_37536.jpeg
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?