In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

24 mei 2024

CrossRoads kondigt derde oproep aan

Tussen 26 augustus en 4 oktober kunnen bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland opnieuw een subsidieaanvraag indienen bij CrossRoads. Zo wil CrossRoads bedrijven met innovatieve ideeën om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken ondersteunen en stimuleren om grensoverschrijdend te werken. Volg op 21 juni de infosessie om te weten of jouw project in aanmerking komt voor steun.

Over CrossRoads
CrossRoads Vlaanderen-Nederland is een laagdrempelig subsidieprogramma dat samenwerking tussen kmo/mkb-bedrijven over de grens stimuleert. Het project ondersteunt bedrijven bij het vinden van een partner over de grens en subsidieert product- en procesinnovaties die bijdragen aan  maatschappelijke transities: duurzaam ondernemen, duurzame energie, industrie 4.0 en gezondheid.

Nieuwe oproep
Op 26 augustus opent de derde oproep van CrossRoads. Bedrijven kunnen een aanvraag indienen t.e.m. 4 oktober. Na sluiting van het e-loket worden de ingediende innovatieprojecten met elkaar vergeleken op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria. De projecten die als beste uit de tender komen, ontvangen subsidie. Elk samenwerkingsproject omvat minstens één Vlaamse kmo en één Zuid-Nederlandse mkb. Het subsidiepercentage bedraagt 50% met een maximum van € 250.000 per project. Het totale subsidiebudget van deze call wordt eind juni bekendgemaakt. 

Infosessie op 21 juni
Op vrijdag 21 juni om 11.00 uur organiseert CrossRoads een online infosessie. In een uurtje tijd vertellen Yves Ozog (VLAIO) en Liesbeth Leurs (InnovationQuarter) je meer over welke projecten in aanmerking komen, hoe je stap voor stap toewerkt naar een aanvraag en welke ondersteuning het programma biedt. Yves Boonen van Plinius Labs vertelt je bovendien meer over hun CrossRoads-project en hoe het traject naar een aanvraag voor hen verliep.

Schrijf je hier in
Wil je graag jouw projectidee één-op-één aftoetsen of ben je op zoek naar een partner over de grens? Duid in het inschrijvingsformulier aan dat je een persoonlijk gesprek wenst en een adviseur van CrossRoads zal vervolgens met jou contact opnemen. 

Wil je graag jouw projectidee één-op-één aftoetsen of ben je op zoek naar een partner over de grens? Duid in het inschrijvingsformulier aan dat je een persoonlijk gesprek wenst of neem contact op met Lisette Tilmans van LIOF. Haar contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Aanmelden online infosessie 21 juni
Call 3 CrossRoads-1920x1080-energie.png
CrossRoads Vlaanderen-Nederland wordt mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie, Interreg Vlaanderen-Nederland, het Vlaams Gewest VLAIO, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie Limburg (België), Provincie Limburg (Nederland), Provincie Noord-Brabant, Provincie Zeeland, Provincie Zuid-Holland, BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), Impuls Zeeland, InnovationQuarter, LIOF en REWIN West-Brabant.

Meer weten?

Lisette Tilmans
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?