In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Brightlands Startup League
Launch your bright idea

Transities
Startdata

Divers

Looptijd

Divers

Doelgroep

Startups die een link hebben met de thema’s gezondheid, duurzaamheid en digitalisering.

Doel

We bieden je de ondersteuning die je nodig hebt om versneld door te groeien van een innovatief idee > naar startup > naar scale-up.

Kosten

De dienstverlening is geheel kosteloos.

Springplank voor startups

Je hebt het gevonden: hét gat in de markt. Jouw innovatie gaat de wereld zoveel mooier, gezonder en duurzamer maken. Maar de weg naar succes zit vol gaten. Je zoekt een gids die jou om de valkuilen heen leidt; die je de kortste weg naar succes wijst. 

Welkom bij Brightlands Startup League: Een complete ondersteuning waarmee je jouw innovatie een boost geeft. Je krijgt exclusieve toegang tot de gespecialiseerde kennis, de brede expertise, het uitgebreide netwerk en de professionele faciliteiten van vier Limburgse Brightlands Campussen, Provincie Limburg, Maastricht University en LIOF. 

We bieden je de ondersteuning die je nodig hebt om versneld door te groeien van een innovatief idee > naar startup > naar scale-up. En je kunt vandaag al starten. Gratis!

Zo werkt het

Brightlands Startup League bestaat uit een aantal onderdelen. Je beslist zelf met welk onderdeel je start, en wanneer je dat doet. De eerste stap kun je vandaag al zetten.

  • Een persoonlijk gesprek
  • Masterclasses
  • Introductie in de Brightlands community
  • Netwerkevent
  • Funding Day
  • En nog veel meer ...

Kijk voor meer informatie op de speciale website.

#

Stel je vraag aan het team

Brightlands Startup League wordt getrokken door een vast team, dat bestaat uit medewerkers van LIOF, de Brightlands Campussen en Maastricht University. Zij wijzen je de weg naar alle kennis, expertise en faciliteiten die je nodig hebt om de volgende stappen richting succes te zetten. Je kunt een gesprek met hen aanvragen, maar met een korte vraag kun je ook gewoon bellen, appen of mailen.

Wendy Willems is contactpersoon namens LIOF: wendy.willems@liof.nl, tel:+31 (0)6 21 35 54 45.

Hulp nodig?

LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?