In drie stappen
het juiste contact


60 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

MedLim Program

Transities
Startdata

1 keer per jaar

Looptijd

12 weken

Doelgroep

Medtech startups en scale-ups in de gebieden cardiovasculair, neurologisch, medische chirurgie en orthopedisch (wervelkolom)

Doel

Versnellen van medtech startups naar de markt

Kosten

Geen eigen bijdrage ondernemer

Over dit programma

MedLim is een acceleratieprogramma om veelbelovende startups op het gebied van medische technologie te ondersteunen. De weg om een nieuw product op de medische markt te brengen is lang en kent veel hobbels. LIOF en Medtronic kunnen, samen met andere partijen, de startups hierbij ondersteunen. De startups kunnen in de provincie Limburg bovendien profiteren van een uniek ecosysteem op het gebied van medische technologie.

Ervaringen eerdere deelnemers

Nitai Hanani van Paragate:  “We hebben een geweldige tijd gehad waarin we hebben kennisgemaakt met prachtige bedrijven en veel hebben geleerd.”

Anders Eikenes van Oivi: “De gesprekken met experts van Medtronics waren zeer nuttig. We hopen dan ook dat deze relatie zich voortzet. Het MedLim-programma helpt ons om ons doel te bereiken: het voorkomen van  blindheid bij minimaal tienduizend mensen binnen vijf jaar na de start van ons bedrijf.”

Meer informatie

Hulp nodig?

LIOF_WENDY WIJNEN-WILLEMS_5515.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?