In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

BL.INC Program

Transities
Startdata

2 keer per jaar, de volgende editie start op 31 oktober 2023.

Looptijd

12 weken

Doelgroep

Startups en scale-ups op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming of bio-circular economy, met cross-over naar logistiek of maakindustrie

Doel

Versnellen van innovaties, opzetten en uitbouwen van onderneming

Kosten

€ 1.500 eigen bijdrage ondernemer

Over dit programma

BL.INC is een startup accelerator voor ondernemers die willen innoveren op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming of biocircular economy. Door deel te nemen aan BL.INC vergroot je je kans op succes en versnel je de groei van jouw bedrijf. Bovendien kun je gebruik maken van de innovatieve agri food community of Brightlands Campus Greenport Venlo.

Wie biedt dit programma aan?

Dit programma wordt verzorgd door Brightlands Campus Greenport Venlo, Provincie Limburg, Regio Noord Limburg, Rabobank en LIOF.

Ervaringen van eerdere deelnemers

S+Bd

"Via BL.INC hebben we onze ‘route to market’ en de voorbereidingen voor een grote investeringsronde eens goed tegen het licht gehouden. De feedback van en interactie tussen de deelnemers en coaches waren zeer waardevol en leveren een grote bijdrage aan het toekomstige succes van S+dB." 

Hulp nodig?

LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?