In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

14 februari 2022

Trade and Innovate NL: resultaten in 2021

Voor veel ondernemers bracht de coronapandemie ook in 2021 uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld door veranderingen in de productieketen, het lastiger kunnen leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties. Gelukkig denken ondernemers én het Trade and Innovate NL netwerk in nieuwe kansen. Als partner van Trade and Innovate NL zet LIOF zich in om bedrijven succesvol te laten ondernemen in het buitenland. 

Het TINL netwerk behaalde het afgelopen jaar weer mooie resultaten. We ondersteunden veel Nederlandse bedrijven bij het internationaliseren. Dat deden we door het ontwikkelen van trainingen en goed afgestemde programma’s, het organiseren van inspirerende events en missies en het initiëren van maatwerkgesprekken.

Door de maximale samenwerking te zoeken investeerden we verder in één loket beleving. Hierdoor weten ondernemers ons steeds beter te vinden. Het TINL netwerk helpt zo meer ondernemers, onafhankelijk bij welke partner de ondernemers aankloppen. We zijn het vertrouwde netwerk dat het Nederlandse mkb optimaal begeleidt op internationale markten.

De resultaten in ons jaarverslag laten zien wat het netwerk van Trade and Innovate NL in 2021 heeft opgezet en gerealiseerd.

Vragen?

LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?