In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

11 oktober 2021

LIOF en LWV introduceren Data Maturity Scan

Met de Data Maturity Scan - die door Limburgse Werkgevers Vereniging en LIOF in samenwerking met Open Universiteit ontwikkeld is - krijg je een eerste inzicht in waar jouw onderneming staat met betrekking tot de toepassing van data en gerelateerde technieken zoals big data of AI.

Wat is het?
De Data Maturity Scan geeft je een eerste inzicht in waar jouw onderneming staat met betrekking tot de toepassing van data en gerelateerde technieken zoals big data of AI. Deze scan is in samenwerking met de Open Universiteit ontwikkeld die onderzoek doet naar de data volwassenheid binnen ondernemingen. Gebaseerd op deze scan identificeer je focuspunten waarop jouw organisatie zich zou kunnen ontwikkelen. Het invullen van de scan kost je slechts 5 minuten. 

Wat levert de scan op?
Na het invullen van de scan ontvang je een rapport met bevindingen en inzichten om de data volwassenheid binnen jouw onderneming te verhogen. LIOF ondersteunt graag in het verwezenlijken van ontwikkelingen op het gebied van data en digitalisering. Graag nemen wij, wanneer je dit aangeeft, contact met je op om hier invulling aan te geven.

Voor wie is de scan interessant?
De Data Maturity Scan is interessant voor scale-ups en mkb’ers die beter of meer gebruik willen maken van eigen data en processen inzichtelijk willen maken. Sectoren voor wie de scan interessant is zijn de agrofoodsector, (maak)industrie, logistiek en toerisme & recreatie. Maar ook voor toeleveranciers is de scan relevant.

Missie Limburg
Deze scan is onderdeel van Missie Limburg, de nieuwe koers van LIOF waar we aan de slag gaan met de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering om maatschappelijke impact èn economisch rendement te realiseren. LIOF wil op deze ‘Missie Limburg’ het voortouw nemen. Maar we kunnen het niet alleen, we hebben ondernemers en partners nodig om dit tot stand te brengen. 'Samen op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg'. Meer info vind je hier.

Ga naar de scan

Vragen?

Liof Rob Wammes_6617.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?