In drie stappen
het juiste contact


60 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

4 november 2022

LIOF investeert in duurzaam draadloos besturingsplatform

LIOF heeft geïnvesteerd in Cosmicnode vanuit haar missie om toe te werken naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg. Cosmicnode is een snelgroeiende startup die zeer betrouwbare, accurate en schaalbare draadloze verlichtingsregelingen biedt voor de tuinbouw, smart buildings en landbouw. De technologie zorgt voor doelgerichte verlichting en levert zo een positieve bijdrage aan de energietransitie.

Hoe werkt het?
Het draadloze besturingsknooppunt fungeert als een intelligent, onderling verbonden datapunt om een groot draadloos ‘mesh’-netwerk te creëren. Cosmicnode bouwt mee aan een slimme en duurzame toekomst door gebouwen en kassen wereldwijd te transformeren met behulp van zijn datagestuurde Internet of Things platform. Het platform is geschikt voor klein- tot grootschalige consumenten- en industriële toepassingen met op locatie of cloud-gebaseerde implementaties.

Martin Schreurs, investment manager bij LIOF: "We zijn blij dat we Cosmicnode kunnen toevoegen aan het Limburgse ecosysteem. Ze zijn een waardevolle aanvulling op de bestaande ontwikkelingen op Brightlands Campus Greenport Venlo, specifiek voor Future Farming. We hebben vertrouwen in een mooie toekomst voor Cosmicnode en wensen het hele team het allerbeste voor hun verdere reis.”

Investeren in groei en talent
De financiering zal gebruikt worden om de groei van het bedrijf te versnellen, toptalent uit de sector aan te werven en het bedrijf uit te breiden.

Team_picture.jpg

Nieuws direct in jouw mailbox?

Martin Schreurs
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?