In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

17 maart 2022

Limburg Startup Capital Fund gaat 1 april open

Het Limburg Startup Capital Fund (LSCF) is bestemd voor startups en mkb’ers die met hun innovatie bijdragen aan de belangrijkste maatschappelijke transities voor de komende jaren: energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering. 

Het nieuwe fonds van in totaal € 32,65 miljoen is de opvolger van het succesvolle Limburg Business Development Fonds (LBDF). De financiering wordt bijeengebracht door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Provincie Limburg en LIOF die tevens de uitvoering zal doen. Het is vanaf vrijdag 1 april mogelijk een aanvraag in te dienen.

Twee deelinstrumenten
Het Limburg Startup Capital Fund (LSCF) kent twee deelinstrumenten:
•    het Limburg Vroege Fase Fonds (LVFF): met het LVFF wordt de opwerking van een haalbaar idee naar een volwaardig businessconcept inclusief businessplan (‘proof of concept’) gefinancierd.
•    het Seed Fonds Limburg (SFL): dit fonds is bedoeld om eerste stappen op de markt mogelijk te maken of waardevermeerdering waardoor de onderneming financierbaar wordt voor een commerciële investeerder.

Meer weten?
Op www.liof.nl/lscf vind je meer informatie over de kenmerken en voorwaarden. 
 

Vragen?

LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?