In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

19 september 2022

Aanbesteding Concessie Binnenvaartlijndienst

Ben je een Limburgse verlader en vervoerder en heb je interesse in het opzetten van een nieuwe binnenvaartlijndienst of wil je de capaciteit van een bestaande binnenvaartlijndienst vergroten? Dan kun je nu inschrijven voor de recent gepubliceerde aanbesteding op TenderNed (https://lnkd.in/esqbip2i).

Het doel van dit project is expliciet om additionele lading van de weg af te halen of te voorkomen dat nieuwe lading over de weg wordt vervoerd, niet om een verschuiving binnen de al bestaande stroom over water of spoor te realiseren.

Doelgroep is Limburgse vervoerders en/of een consortia van Limburgse verladers en vervoerders die interesse hebben in het opzetten van een nieuwe binnenvaartlijndienst of met de wens de capaciteit van een bestaande binnenvaartlijndienst op de corridor Rotterdam – Maastricht te vergroten.

LIOF kan hierin een ondersteunende rol spelen door het informeren over de mogelijkheden en bij de begeleiding van de inschrijving. Voor meer informatie neem contact op met Ivo Schepers, programma manager Joint Corridor Off-Road. Zijn gegevens vind je onderaan deze pagina.

LIOF_Bargeterminal_Venlo_Blerick_1_1.jpg

Nieuws direct in jouw mailbox?

LIOF_IVO SCHEPERS_4268.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?