Take a seat in the Euregion is een nieuw programma en komt voort uit de euregionale samenwerking tussen LRM, LIOF en NRW.BANK. Het is ontwikkeld om startups kennis te laten maken met nieuwe markten en partners in België en Duitsland en wordt gefaciliteerd door de drie hightech campussen in de euregio.

In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

2023

Take a seat in the Euregion

Take a seat in the Euregion is een programma en komt voort uit de euregionale samenwerking tussen LRM, LIOF en NRW.BANK. Het is ontwikkeld om startups kennis te laten maken met nieuwe markten en partners in België en Duitsland en wordt gefaciliteerd door de drie hightech campussen in de euregio. 

Startups en scale-ups zijn constant op zoek naar manieren om zich door te ontwikkelen, toegang tot nieuwe markten te krijgen en zaken te doen. Wij nodigen deze bedrijven - actief in de smart services, hightech en digitalisering - uit om de grens over te steken en hun netwerk op te bouwen in België, Nederland en Duitsland.  Take a seat in the Euregion!

Redenen waarom je mee wil doen
- Markttoegang en zakelijke kansen in drie landen
- Maak kennis met en leer van andere startups en scale-ups in de euregio
- Directe toegang tot marktinformatie en zakenpartners
- Maak kennis met de aangrenzende regio's en hun bedrijfsculturen.

Hoe ziet het programma eruit?
Na een online intake waarin wensen en verwachtingen worden besproken krijg je één vast aanspreekpunt. Een contactpersoon die de weg kent in de hightech Euregio (B-NL-D). Hierdoor profiteer je van een uitgebreid netwerk van zakenpartners; technologie gerelateerde bedrijven, incubators en kennisinstellingen in alle drie de landen. Daarnaast maak je kennis met andere startups, scale-ups, business partners en potentiële klanten. Dit doen we door je startup een plek te geven op een van de aangrenzende campus (Corda Campus Hasselt, Brightlands Smart Services Campus en DigitalHUB Aachen). 

Deelnemende partijen
Take a seat in the Euregion wordt aangeboden door Corda Campus (B), The Beacon (B),  Brightlands Smart Services Campus (NL) en DigitalHUB (D). Het programma wordt ondersteund door LIOF, LRM (B) en NRW.BANK (D).

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Krista van Weert, de contactgegevens vind je hieronder.
 

Ervaringen van eerdere deelnemers

Pieter Vansichen, CEO van Cobotracks (Incubathor) vertelt: "Ik werd zeer goed ontvangen in Aken. Ik kan de locatie niet alleen als werklocatie gebruiken, maar ook om potentiële klanten te ontvangen. De introducties die ik kreeg waren heel nuttig. Take a seat is een mooie meerwaarde als bewoner van een incubator. Ik denk er zelfs aan om de locatie in Aken op mijn eigen website te zetten zodat klanten weten dat Duitsland voor ons een interessante target is."

Meer weten?

Krista van Weert
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?