Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Wij zoeken een

Project Analist

Fulltime. 40 uren per week
Locatie Maastricht

Ben jij de analist met gevoel voor commerciële kansen?


Jouw functie

Voor de teams FID en ITD ben jij de Project Analist die hen ondersteunt op het gebied van marketing/communicatie, acquisitie en database beheer. Je doet dit door middel van deskresearch en onderzoek.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden


 • Je stelt bidbooks en presentaties samen en organiseert events zodat Limburg als innovatieve en sterke regio gepresenteerd kan worden aan buitenlandse ondernemingen.
 • Door middel van deskresearch en onderzoek ondersteun je collega’s inhoudelijk: je brengt mogelijke groeibranches/groeiregio’s met specifiek interessante bedrijven in het buitenland in kaart en selecteert bedrijven met potentie die op internationale beurzen aanwezig zijn. 
 • Je bent constant op zoek naar snelgroeiende bedrijven in het buitenland binnen onze kernsectoren die zich mogelijk willen vestigen in Limburg en naar thema’s en afgeleid regio’s die interessant zijn voor Limburgse ondernemers in het kader van export. Je stelt leadlijsten samen op basis van deze bevindingen.
 • Als Investor Relations-coördinator organiseer je events voor buitenlandse bedrijven die al gevestigd zijn in Limburg en draag je zorg voor een juiste vastlegging en uitvoering van alle IR-activiteiten die met de Rijksoverheid zijn afgesproken. Je bent voor hen ook het eerste aanspreekpunt
 • Je werkt intensief samen met collega’s binnen LIOF in het kader van de visie ‘1-LIOF’ om zo te komen tot het meest optimale dienstverlening voor de ondernemer.   

 

Netwerken speelt in deze functie een cruciale rol, je bent een linking pin en eerste aanspreekpunt voor relevante stakeholders van binnen en buiten de regio voor het thema Industrie.

Jouw profiel


 • Enige relevante werkervaring, bij voorkeur in de driehoek van bedrijfsleven, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheid, met een zwaartepunt op bedrijfsleven.  
 • Je bent een afgestudeerde WO-er met studierichting Marketing, Economie, Bedrijfskunde of Management en toe aan je tweede of derde stap in je carrière.
 • Je hebt een intrinsieke nieuwsgierigheid en interesse in ontwikkelingen en ondernemers in Limburg en de kansen die dit biedt voor buitenlandse ondernemers.
 • Je hebt een verfrissende kijk op zaken, bent kritisch op een positieve manier.
 • Je bent een aanpakker en zet zaken en mensen in beweging.
 • Je bent gericht op samenwerken en in staat om in korte tijd productieve relaties op te bouwen en deze te onderhouden.
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en - bij voorkeur - Duits. Je beheerst Excel- en Powerpoint en bent creatief.
 • Je bent eager om van toegevoegde waarde te zijn en ziet deze functie als een mooie opstap in het internationale acquisitievak. 
 • Persoonskenmerken: klantgericht, marktgevoel, zelfstandig, betrokken, initiatiefrijk, nieuwsgierig, ondernemend, flexibel, bestuurlijk en cultureel sensitief, en resultaatgericht.

LIOF streeft naar een evenwichtige diversiteit in haar medewerkersbestand en roept daarom minderheden en vrouwen op te reageren.

Ons aanbod


LIOF biedt je de kans om het verschil te maken voor de Limburgse economie. Je krijgt een uitdagende rol met volop ontwikkelingsmogelijkheden en eigen inbreng binnen een toonaangevende organisatie van maatschappelijk belang in Limburg. LIOF biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een marktconform bruto maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Gestart wordt met een tijdelijke aanstelling.

Over Liof


Vijftig gedreven mensen. Geïnspireerd door de kracht van Limburgse ondernemers. Samen vormen ze een enthousiast team met maar één doel voor ogen: kansen creëren. Ze onderhouden de lijntjes in LIOF’s ecosysteem actief. En zo profiteert het Limburgse MKB volop van enerzijds hun frisse blik en anderzijds hun schat aan ervaring. Zelfstandig opererend zijn ze altijd uit op resultaat: zij willen de volgende stap zetten, met en voor de Limburgse ondernemers. LIOF biedt hen daarbij een ideale combinatie van teamspirit en individuele verantwoordelijkheid. LIOF is dan ook dé werkgever voor hen. Kom jij ons versterken?

Meer weten?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: