In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Business Innovation Program Food (BIPF)

Transities
Startdata

2 keer per jaar, op 7 september 2022 start de 5e editie

Looptijd

10 weken

Doelgroep

Startups en gevestigd MKB met een innovatief concept; hoofdzakelijk agrofood, maar geen strikte voorwaarde

Doel

Opzetten van een business case rondom efficiënt grondstoffengebruik en verwaarding van reststromen

Kosten

Geen eigen bijdrage ondernemer

Over dit programma

Zie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Met het Business Innovation Program Food (BIPF) helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Start je avontuur en maak van jouw idee een succesvolle business case.

De inschrijving voor de 5e editie die op 7 september start is geopend.

Voor wie?

Het Business Innovation Program Food is voor ondernemers in de agrofoodsector die toegewijd zijn een kansrijk idee om te zetten in een nieuw verdienmodel. Deelname staat open voor bedrijven die met dit idee bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een duurzaam en gezond voedselsysteem. Dit zijn startups of innovatieve MKB-ers die in de brede zin actief zijn in de agrofoodsector. Denk aan de land- en tuinbouw, de voedselverwerkende industrie, data en technologie bedrijven en (logistieke) dienstverleners.

Ervaringen eerdere deelnemers

COMPUTD

"Tijdens het programma zit je in een innovatieve omgeving, naast dat je kritischer naar je eigen bedrijf kijkt, leer je ook veel van anderen.”​

Looop

Lees hier het verhaal van LOOOP.

Grassa

Marieke Vanthoor, Grassa: "Het Business Innovation Program Food helpt heel sterk om de klantvraag te specificeren. Welk doel dient je technologie en wat is de juiste doelgroep zijn vragen waarmee je uitgebreid aan de slag gaat. Een technologie gedreven bedrijf kan de klant wel eens uit het oog verliezen, BIPF helpt om focus te krijgen."

Hulp nodig?

LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: