In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

8-11 augustus 2024

Zomerparkfeest

Test jouw duurzame of sociale innovatie op Zomerparkfeest in Venlo!

Innovatie is essentieel voor de economische groei, de sociale cohesie en de duurzaamheid van onze regio. Bedrijven zijn daarom continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die oplossingen bieden voor de problemen waar we dagelijks tegenaan lopen. Maar hoe weet je of je oplossing echt werkt?

Daarvoor moet je naar buiten om je idee te testen. Dat is niet altijd gemakkelijk en kost vaak veel tijd en geld. Daarom biedt Zomerparkfeest samen met ons en nog een aantal andere partners een unieke kans: Zomerparkfeest TestLab. Hier krijgen drie Limburgse ondernemers de gelegenheid om hun innovatie in drie dagen tijd te testen bij een potentieel publiek van maar liefst 100.000 bezoekers.

Ben je een innovator met een geweldig idee dat je wil valideren in de praktijk? Op Zomerparkfeest TestLab kun je je prototype testen en feedback verzamelen van echte gebruikers. Zo kun je je innovatie verbeteren en meer impact maken in de ‘echte wereld’.

Meer informatie check: www.zomerparkfeest.nl/testlab

Zomerparkfeest TestLab is een initiatief van Rabobank, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, Ondernemend Venlo, Fontys, Bluehub, Circular Design Group en uiteraard Zomerparkfeest.

Meld je nu aan!

Hulp nodig?

Nicole Kleuskens
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?