In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

22 tot 26 november 2021
Start datum: 11/22/21
Eind datum: 11/26/21

Duits Nederlandse Handelsweek

Grensoverschrijdend zakendoen is de motor van het economische herstel. Met de Digitale Duits-Nederlandse Handelsweek (DDNH) van 22 tot 26 november 2021 willen we hier graag een bijdrage aan leveren. Immers: elk bedrijf profiteert van een sterk netwerk. De eerste editie van deze bijeenkomst vorig jaar was met ruim 500 deelnemers, 16 webinars en 170 matchingmaking gesprekken een groot succes.

Wij nodigen je van harte uit om tijdens de DDNH 2021 bij te praten met jouw bestaande contacten en kennis te maken met nieuwe contacten uit Duitsland en Nederland. Je kunt ook meer te weten komen over de kansen en uitdagingen bij het grensoverschrijdend zakendoen in een van de diverse interessante webinars die worden aangeboden - van markttoegang en sectorrapporten zoals smart industry en kunstmatige intelligentie in de logistiek tot verslagen over de ervaringen van succesvolle ondernemers.

Daarnaast heb je de mogelijkheid, om tijdens het matchmakingsevenement met potentiële zakenpartners te praten. Het programma vind je bijgaand. Op maandag 22 november zal LIOF een sessie verzorgen over de kracht van Limburg, focussectoren en de focus op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering.

Aanmelden kan via de groene button en deelname is kosteloos.

Bent je geïnteresseerd in de deelname als sponsor? Informatie over de sponsoring vind je hier.

We verheugen ons op jouw deelname!

Aanmelden

Vragen?

Roel Ubaghs
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: