In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

CIRCO Tracks: samen op weg naar een circulaire onderneming

We staan met z’n allen voor een interessante en uitdagende duurzaamheidsopgave! Elk bedrijf ongeacht de sector of product zal de komende jaren flink investeren in verduurzaming van het productportfolio, de productieprocessen of beide. De aanleiding om duurzamer te ondernemen kan voor iedereen anders zijn. Vanwege overheidsmaatregelen, vanwege grondstofschaarste, omdat jouw klanten het van je verlangen of omdat jijzelf intrinsiek gemotiveerd bent om duurzamer te ondernemen dan je vandaag de dag doet. De vraag is alleen; waar en hoe moet je beginnen?

CIRCO Tracks 2024

Wil jij je eerste of een vervolgstap zetten richting meer circulair ondernemen? Wil je jouw kansen verkennen om je concurrentiekracht te vergroten, nieuwe waarde te creëren en nieuwe vormen van waardeketens te verkennen? Wij helpen je vooruit!

Schrijf je in voor een van de CIRCO-tracks die we dit jaar organiseren. Je ontdekt dan in drie dagdelen waar jouw kansen liggen om meer circulair te gaan ondernemen. 

Tijdens de CIRCO-track brengen we jou en andere Limburgse ondernemers bij elkaar en laten we je onder leiding van twee ervaren CIRCO trainers, vanuit jouw eigen uitdaging en motivatie, kennis opdoen van circulair ondernemen en circulair ontwerpen. Je gaat tijdens deze track op zoek naar ecologische en economische kansen voor jouw organisatie. Aan het einde van de track loop je met een nieuwe (innovatieve) duurzame propositie inclusief plan van aanpak de deur uit.

Voor wie is de CIRCO Track?

De CIRCO-track is in de eerste plaats bedoeld voor Limburgse MKB ondernemingen die geïnspireerd willen worden over hun circulaire kansen en concrete stappen willen zetten op het gebied van circulair ondernemen.

Bij voldoende deelnemende MKB ondernemingen zijn ook grootbedrijven welkom voor deelname.

Wanneer zijn de tracks?

We organiseren ze dit jaar maar liefst twee keer!

Iedere track bestaat uit drie opeenvolgende workshops van elk een dagdeel en vinden plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur:

CIRCO Track 1 start op 6 juni

Meer informatie

CIRCO Track 2: start op 24 september.

Kies de track die het beste bij je past door hieronder op de startdatum van jouw keuze te klikken en meld je aan.

  • Sessie 1: 6 juni 2024
  • Sessie 2: 20 juni 2024
  • Sessie 3: 4 juli 2024

AANMELDEN

  • Sessie 1: 24 september 2024
  • Sessie 2: 8 oktober 2024
  • Sessie 3: 22 oktober 2024

AANMELDEN

Aanmelden en kosten

Wij geven een aantrekkelijke korting voor MKB ondernemingen!

De totale kosten voor de gehele track bedragen € 2.200 excl. BTW per deelnemend bedrijf Voor dit bedrag kunnen minimaal twee en maximaal vier personen per bedrijf de volledig verzorgde track volgen. 

Voor MKB ondernemingen geldt een aantrekkelijke korting op de deelnamekosten van 75%. Daardoor bedragen de deelnamekosten nog slechts € 550,- excl. BTW. De enige voorwaarde is dat je een aanvraagformulier indient met een uitgebreide en heldere motivatie waarom dat jij met jouw bedrijf wilt deelnemen.

Visual-Circo-Tracks-v5.jpg

Meer informatie?

Wij helpen je graag!

De CIRCO-tracks in Limburg worden georganiseerd door CIRCOHub Limburg, een samenwerkingsverband van Rabobank Limburg, LIOF en CIRCO NL.

Wil je enkele concrete voorbeeldcases zien van bedrijven die de afgelopen periode door CIRCO zijn geholpen, klik dan op deze link en laat je inspireren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 
Mireille Schreurs | Rabobank | Business Development Manager | 06 309 915 24 | mireille.schreurs@rabobank.nl
Martine Rousseau  |  Liof | Business Developer | 06 153 131 34 | martine.rousseau@liof.nl

De CIRCO Tracks worden ondersteund door Logo CEL.png

Meer weten?

Wil jij in een persoonlijk gesprek ontdekken hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen? Of heb je ideeën voor een CIRCO track? Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op!

Team Circo-02242.jpg
LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?