Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

30 oktober 2019

Solinso wint Publieksprijs en Ondernemersprijs Peel en Maas 2019

LIOF feliciteert Solinso met het winnen van de Publieksprijs en Ondernemersprijs Peel en Maas 2019! Solinso is ontwikkelaar en producent van slimme zonnedakpannen die mooi en betaalbaar zijn. 
 

Elektriciteit op basis van zonne-energie
Nu Nederland van het gas afgaat, zal het energieverbruik naar verwachting toenemen. Nederland heeft behoefte aan een veilig, mooi en betaalbaar systeem om op basis van zonne-energie elektriciteit op te wekken. Solinso heeft hiervoor een product – de MYSTIEK zonnedakpan – ontwikkeld waarbij energieopwekking naadloos wordt gecombineerd met vlakke dakpannen.  Dit product wordt inmiddels internationaal verkocht en geïnstalleerd.

Support in verschillende levensfasen
Martin Schreurs Investment manager bij LIOF: “Wij kennen Bart en Paul al jaren als innovatieve en ambitieuze ondernemers en geloofden vanaf het prille begin in het concept. Vanuit het programma LimburgMakers hebben wij hen in de opstartfase zowel inhoudelijk als ook financieel ondersteund met een innovatiesubsidie en later met financieringen vanuit het Limburg Business Development Fonds (LBDF). Wij zien het toekennen van de prijs als een bevestiging van het goede werk dat het team van Solinso de afgelopen jaren heeft verricht en  hebben alle vertrouwen in een zonnige toekomst voor Solinso”.

Solinso
Solinso neemt de Ondernemersprijs Peel en Maas in ontvangst

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: