Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

LimburgMakers

De maakindustrie is goed voor ruim 12% van de Limburgse werkgelegenheid en levert een bijdrage van 15% aan het Bruto Binnenlands Product van Limburg. Daarmee is de maakindustrie een van de belangrijkste sectoren in Limburg.
Met het programma LimburgMakers ondersteunen wij jou, als ondernemer in de maakindustrie, bij het versterken van de concurrentiepositie van jouw bedrijf. Daarnaast zetten we in op de versterking van de maakindustrie in Limburg. 
 

Wat kunnen wij je bieden?

Ons team kent de business én relevante partijen in de maakindustrie. Deze kennis en ons netwerk delen we graag met jou in persoonlijke gesprekken maar ook via onze netwerkbijeenkomsten, projecten en inspiratiesessies. Kijk voor meer informatie op onze eventpagina of bel ons! 

Onze kennis zetten we ook graag in om samen met jou te kijken hoe we jouw businessplan kunnen optimaliseren.
Daarnaast hebben we twee instrumenten ontwikkeld om jouw onderneming (MKB ondernemingen in de maakindustrie) financieel te helpen met innoveren en groeien door middel van een subsidie. Parallel daaraan helpen we je mee om jouw idee te vertalen naar een business plan. Dat doen we via het adviesproject en het innovatieproject.

Business Opportunities

Kansen in kaart


Adviesproject

Met extern advies je concurrentiekracht versterken


Innovatieproject

Stimuleren van nieuwe ontwikkelingen


Industrie 4.0

Ben jij er als onderneming klaar voor?


Door nieuwe technologieën en digitale transformatie komen bedrijven voor nieuwe uitdagingen te staan in een snel veranderende wereld. Deze uitdagingen bieden ook kansen. Zo is er aangetoond dat gedigitaliseerde ondernemingen beter in staat zijn om zich aan die veranderende omgeving aan te passen. LIOF helpt om deze digitale transformatie bij het Limburgse MKB te bevorderen. Een belangrijke tool hierbij is een zogenaamde roadmap-analyse van de RWTH.

Lees verder

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: