Find your advisor
in three steps


60 committed LIOF colleagues help your company grow with advice, a solid network and financing, to strive for a smarter, more durable and healthy Limburg.

Kennistraject LimburgLogistiek

Dit compacte kennistraject is dé efficiënte manier om verfrissende ideeën op te doen en tot een strategische verbetering te komen. Het doel van deze subsidie is het verbinden van wo- en hbo-kennisinstellingen in Limburg aan MKB bedrijven in de logistieke sector en vice versa om daarmee de wederzijdse contacten, samenwerking en kennisuitwisseling te stimuleren. Wij doen het kennistraject samen met de Universiteit Maastricht.

Nieuwe kennis laat je bedrijf groeien

Het kennistraject kent een aantal overzichtelijke stappen. En niet onbelangrijk: jouw totale tijdsinvestering is beperkt. 

De totale kosten van het kennistraject bedragen € 5.500. LIOF vergoedt na afronding en na ontvangst van je einddeclaratie 75% van de kosten. Je eigen bijdrage bedraagt dus € 1.375.

Ons kennistraject

In korte tijd een verrassende en gedegen oplossing

Allereerst kijk je samen met experts van de Universiteit Maastricht (UM) naar de uitdaging waar jij graag een oplossing voor wilt ontwikkelen. Samen met deze experts formuleer je een concrete vraagstelling. Je wordt gekoppeld aan een aantal studenten die vervolgens met jouw case aan de slag gaan. Tijdens een hackathon bij de UM presenteren de studenten diverse oplossingen. Met een vakkundige jury kies je de beste oplossing en met deze studenten ga je de gekozen oplossing implementeren binnen je bedrijf.

Kom ik in aanmerking?

De randvoorwaarden

Je vindt alle voorwaarden voor het LimburgLogistiek kennistraject in de subsidieregeling. Om te beginnen moet je een feitelijke vestiging in Limburg hebben en actief zijn in één van de Limburgse speerpunt­sectoren:

 • Agrofood
 • Logistiek
 • High Tech Systems
 • Chemie & Materialen
 • Financieel administratief cluster
 • Life Sciences
 • Maakindustrie
 • Cross-overs tussen sectoren

Belangrijk

In de subsidieregeling voor het Kennistraject LimburgLogistiek lees je alle voorwaarden die we stellen aan deze subsidie. Niet onbelangrijk dus om deze vooraf goed uit te pluizen, het zijn maar een aantal pagina's dus je bent zo klaar. Heb je vragen over de regeling? De contactpersoon onderaan deze pagina helpt je graag.

Een kennistraject aanvragen?

Zo doe je dat

Als je een aanvraag voor het kennistraject van LimburgLogistiek wilt indienen, vragen we je de volgende stappen te doorlopen:

Hoe moet ik declareren?

We helpen je graag

Aan het einde van het kennistraject kun je jouw kosten declareren. Uitsluitend externe kosten voor de inzet van externe deskundigen die gemaakt zijn gedurende de looptijd van het project zijn subsidiabel.

Meer weten?

 1. Download het declaratieformulier
 2. Vul het formulier in
 3. Kijk welke documenten je moet meesturen met je declaratieformuier
 4. Mail het declaratieformulier naar limburglogistiek@liof.nl

LimburgLogistiek controleert of je einddeclaratie correct en compleet is. Indien de declaratie compleet en correct is, dan ontvangt je hierover bericht en wordt het subsidiebedrag uitgekeerd.

De volgende verplichte documenten moeten worden meegestuurd:

 • Een bevoegdelijk ondertekend betalingsverzoek
 • Een declaratieformulier met een beschrijving van de projectresultaten
 • Een kopie van de opdrachtverstrekking aan de externe partij(en). Let op: De datum van opdrachtverstrekking moet ná de dagtekening van de ontvankelijkheidsverklaring liggen
 • Een kopie van de factuur/facturen van de externe partij(en)
 • Een kopie van het betalingsbewijs/betalingsbewijzen
   

Hulp nodig?

LIOF news

Through our newsletter LIOF Nieuws we inform you on actual developments, trends and events. Register here and stay informed!