In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Van start tot groei
er is altijd een passende financiële oplossing!

Op deze pagina

Subsidies
Leningen
Aandelenkapitaal

± 3 min lezen

Subsidies

We hebben tal van subsidieregelingen beschikbaar:

  • vanuit ons ondersteuningsprogramma LimburgToekomstbestendig hebben we financieringsinstrumenten gericht op het toetsen van de haalbaarheid van een innovatief product of het ontwikkelen van een prototype van een innovatie
  • vanuit ons ondersteuningsprogramma LimburgToerisme, gericht op het toetsen van de haalbaarheid van een vernieuwend product of dienst of voor de ontwikkeling van een vernieuwend product of dienst
  • Wij hebben toegang tot een aantal Europese subsidie-instrumenten, bijvoorbeeld Interreg of Hyperregion, waarmee jij jouw concurrentiekracht kunt versterken.

Leningen

LIOF heeft converteerbare leningen voor de opwerking van een haalbaar idee naar een volwaardig business concept inclusief businessplan of voor de doorgroei van een bedrijf.

Aandelenkapitaal

Heb je een bedrijf, maar niet voldoende eigen vermogen voor uitbreiding, overname of investering in nieuwe ontwikkelingen? In zo'n geval kan LIOF de ideale partner zijn voor een minderheidsdeelname in de onderneming. Wij participeren dan in het aandelenkapitaal, al dan niet in combinatie met een achtergestelde lening. Dat gebeurt via het Participatiefonds.

Ook verstrekken wij aandelenkapitaal om een kennisintensieve startup in staat te stellen aanvullend (groei)kapitaal aan te trekken of tot een 'break-even' te komen.

LIOF_TEAM LBDF_D_6561_SITE.jpg
LIOF_TEAM ADMIN CONTROL_A_6381_SITE.jpg

Hulp nodig?

LIOF_WENDY WIJNEN-WILLEMS_5515.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: