In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

20 en 21 oktober 2021

Limburg Leads 2021

Limburg Leads, hèt Euregionale B2B evenement, vindt plaats op 20 en 21 oktober 2021. LIOF zal samen met partners LRM en NRW.BANK vertegenwoordigd zijn in de Start-Up Arena. In de Start-Up Arena krijgen 30 startups uit Nederland, België en Duitsland de kans om hun idee te pitchen aan een breed publiek van potentiële investeerders en andere zakelijke partners. 

De Euregio neemt vandaag de leiding in tal van sectoren. We ondernemen, innoveren en digitaliseren erop los. De Euregio trekt leiders en talent aan van
over de hele wereld en is uitgegroeid tot een leidende economische hotspot. Een niet te missen afslag.

Business after Corona in de Euregio
Niet alleen is Limburg Leads dé plek om succesvolle ondernemers en toonaangevende sprekers te onmoeten. Het staat ook garant voor een gevarieerd inhoudelijk programma. Twee dagen lang is Limburg Leads hét kenniscentrum rondom de thema's circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit. Er zijn drie podia waar de gehele dag inhoudelijke sessies plaatsvinden: Mainstage, Masterclass Dome en Start-Up Arena.

LIOF op Limburg Leads
LIOF gaat samen met Euregionale partners LRM en NRW.BANK  samenwerken op Limburg Leads. Zij zijn aanwezig in de Start-Up Arena waar start-ups uit België, Duitsland en Nederland de kans krijgen om hun idee te pitchen aan een internationaal publiek van potentiële investeerders en andere zakelijke partners. De 3 partners zullen daarnaast op hun stand bezoekers informeren over grensoverschrijdende activiteiten en (financiële) ondersteuning.

LRM is een investeringsmaatschappij die economische groei in Belgisch Limburg ontgint en stimuleert. NRW.BANK is de promotiebank voor de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen (NRW).

Tom Vanham, CEO LRM: “LRM wil actief inzetten op het partnership met de partners in onze buurlanden. Dit internationale event is een uniek moment om Belgische start-ups, alsook onze innovatieve campussen en incubatoren te verbinden met andere internationale bedrijven. Door waardevolle connecties op te bouwen en een sterk netwerk uit te bouwen kunnen ze nog sneller (inter)nationaal groeien.”

Tys van Elk, director LIOF: “Deze samenwerking op Limburg Leads is een exclusieve kans voor Limburgse bedrijven op het gebied van business development en financiële oplossingen in de grensoverschrijdende regio. We kijken ernaar uit om nauwer samen te werken met LRM en NRW.BANK om start-ups in alle drie de regio's te ondersteunen om te groeien en hun doelen te bereiken.”

“De Euregio rond Maas en Rijn is een van de meest innovatieve regio's in de EU met een enorm economisch potentieel voor bedrijven in Noord-Rijnland-Westfalen (NRW)," zegt Gabriela Pantring, lid van de raad van bestuur van NRW.BANK. "Door de samenwerking met LIOF en LRM kunnen we bedrijven en vooral start-ups in deze grensoverschrijdende regio nog beter ondersteunen met de juiste financiering, maar ook met kundig advies. Zodat geen enkel goed idee sneuvelt vanwege de financiering.”

Meer info en aanmelden

Vragen?

Hortense Janssen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: