In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

12 oktober 2021
Start datum: 10/12/21
Eind datum: 10/12/21

Met LIOF en Euregionale ondernemers naar Anuga 2021

In de foodwereld kun je niet om Anuga heen. Als ’s werelds grootste handelsbeurs is dit het belangrijkste ontmoetingspunt voor de sector. De nieuwste ontwikkelingen en belangrijkste trends zijn daar te vinden. Rekening houdend met de huidige Covid-19-maatregelen belooft ook deze 1,5-meter variant, een mooie beurs te worden! 

Laat je inspireren door Anuga én kom daarbij in contact met branchegenoten uit de Euregio. Wij helpen je daarbij graag en organiseren een bezoek aan de Anuga in samenwerking met de Euregionale Kamers van Koophandel.

Van inspiratie tot groei!

Op 12 oktober nodigen we je uit om samen met ons de nummer 1-beurs ter wereld voor food, Anuga, te bezoeken. Tijdens dit bezoek ontmoet je bedrijven uit onze regio, maar je krijgt ook de kans te netwerken met ondernemers uit de grensregio’s. Je maakt kennis met bedrijven aangesloten bij de Euregionale Kamers van Koophandel: vanuit Duitsland via IHK Aachen en vanuit België via Voka-Kamer van Koophandel Limburg.

Uiteraard informeren wij je gedurende deze dag over de mogelijkheden die wij én onze partners je kunnen bieden om samen verdere groei mogelijk te maken. Dus profiteer van deze uitstekende netwerkkans met regionale én Euregionale relaties. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!
 
Programma
Het programma op 12 oktober ziet er als volgt uit:

  • 7.30 uur: Vertrek richting Anuga in Keulen op eigen gelegenheid
  • 9:00 – 10:00 uur: Ontbijt op de beurs, in de Hack Genussgarten
  • 10.00 – 16.00 uur: Beursbezoek Anuga
  • Circa 12:30 uur: Lunch + welkomstwoord & trends door de beursorganisatie *
  • 16.00 uur: Afsluitende netwerkborrel met delegatie *

Deelname en kosten
Wij bieden je deze dag GRATIS aan, exclusief voor ondernemers uit de sector. Bij deze reis is inbegrepen:
•    toegangsticket voor de Anuga
•    ontbijt op de beurs
•    lunch, welkomstwoord & inzage in trends door beursorganisatie *
•    netwerkborrel na afloop van beursbezoek *

*onder voorbehoud
Mis het niet en meld je aan vóór 1 oktober!
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname. 

Voorwaarden
Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar voor Nederlands-Limburgse deelnemers, daarom laten we in eerste instantie per bedrijf slechts één deelnemer toe. Het is mogelijk dat er op een later tijdstip nog extra plekken beschikbaar komen.
LIOF behoudt zich het recht voor om deelnemers te selecteren. Inschrijving geeft niet automatisch recht tot deelname. Ondernemers uit de foodsector of aanverwante branches krijgen voorrang.

Covid-19-maatregelen
Vanwege de huidige maatregelen reizen wij op eigen gelegenheid naar Keulen.
Jouw bezoek aan de Anuga is heel eenvoudig: je hebt een digitaal ticket in de beurs-app nodig (ticket wordt verzorgd door LIOF), evenals het digitale EU-DCC-bewijs als gevaccineerd, hersteld of getest. Op de beursvloer is het dragen van een mondkapje verplicht en wordt de 1,5-meter regel in acht genomen. 

Meer weten?
Heb je vragen, bel dan gerust met Kyra Manders: 06-4673 4919.

Aanmelden

Vragen?

Kyra Manders
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: