In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

23 september 2021

Business Day Duitsland 2021

Ontdek de kansen voor jouw bedrijf tijdens de online Business Day Duitsland op 23 september 2021. Centraal staan smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie.

Ben je al actief in Duitsland of wil je voor het eerst de Duitse markt op? Reserveer dan nu een plek in je agenda voor de Business Day Duitsland. Aanmelden kan vanaf 26 augustus 2021.

Waarom deze Business Day?

Al van oudsher zijn Duitsland en Nederland handelspartners. Ons land exporteerde € 98,7 miljard aan goederen naar Duitsland in 2019. Ondanks de pandemie bleef de export stabiel. Deze steeg zelfs in het 1e kwartaal van 2021. Daarnaast investeert Duitsland flink in duurzaamheid en digitalisering. Gebieden waar juist voor Nederlandse ondernemers kansen liggen.

Nederland en Duitsland richten hun vizier al op de periode na corona (COVID-19), waarin zij inzetten op het versterken van hun innovatiekracht. Denk hierbij aan investeringen in onderzoeks- en innovatieprojecten op het gebied van smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie. Hier liggen kansen voor ervaren en zeker ook startende Nederlandse ondernemers. Tijdens de Business Day Duitsland hoor je hoe je optimaal gebruikmaakt van deze kansen.

Waarom meedoen?

Maak samen met andere ondernemers, kennis met het zakendoen in Duitsland. Wat werkt het beste op de Duitse markt? Is het nodig om met een Duitse partner te werken? Experts uit Duitsland en Nederland beantwoorden deze en andere vragen tijdens de Business Day Duitsland 2021.

Ook hoor je welke kansen en innovatieve oplossingen er zijn in smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie.

Voor wie?

De Business Day Duitsland 2021 is interessant voor:

  • ervaren internationale ondernemers: je bent al actief in de genoemde sectoren en overweegt om naar nieuwe markten te exporteren.
  • startende exporteurs: je bent nog geen 3 jaar actief als ondernemer en zoekt kansen in het buitenland.

Programma

Laat je tijdens de online Business Day Duitsland door meerdere experts informeren en inspireren.

Op het programma staan onder andere:

Openingssessies over de kansen die in Duitsland zijn ontstaan door de coronapandemie, op het gebied van de economische ontwikkeling en de noodzakelijke (digitale) veranderingen.
 
Break-outsessies voor startende en ervaren exporteurs over kansen in: smart industry, waterstof en agrofood.

Expertsessies over de verschillende kernthema's: cybersecurity, luchtvaart enEdTech.

Panelgesprekken met onderwerpen als:

  • Duitsland innoveert en Nederland doet mee!
  • Wat zijn de meest kansrijke sectoren?
  • Digitalisering – Hoe creëert Duitsland nu de digitale toekomst?
  • Coronasteunpakketten en de kansen die deze opleveren

'Marktplaats' en netwerkmogelijkheden via het online platform B2match.

Deelname

Wil je meedoen aan de online Business Day Duitsland? Reserveer dan 23 september 2021 in jouw agenda. Aanmelden kan vanaf 26 augustus 2021. Deelname is gratis.

Aanmelden

Hulp nodig?

Rob Pijpers
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: