In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

10 oktober 2023

Ga jij mee met LIOF naar Anuga?

Van 7 tot 11 oktober 2023 is de Anuga in Keulen met duizenden exposanten van over de hele wereld. Anuga is 's werelds grootste handelsbeurs voor voedingsmiddelen en dranken.

Ook LIOF zal op de beurs aanwezig zijn en wel op 10 oktober. Wij zorgen die dag voor een ontvangst op de beurs, een korte plenaire sessie én een afsluitende borrel. Dat allemaal in een Nederlands-Belgisch-Duitse setting in samenwerking met onze Euregionale partners. Een perfecte gelegenheid om kennis te combineren met netwerken!

Anuga afbeelding.jpg

Met Duurzame Groei als centraal thema zal er op de Anuga volop aandacht zijn voor de transitie binnen de voedingsindustrie. 
Openheid en transparantie, vertrouwen en partnerschap, trends en transformatie: op weg naar een duurzaam en eerlijk voedselsysteem ondergaat de wereldwijde voedingsindustrie momenteel dynamische veranderingen.  Anuga brengt de grootste internationale industriegemeenschap samen om met positivisme en optimisme de transitiekansen te verzilveren. 

Ga jij mee?

Wil je meegaan, stuur dan een mail naar Rob Pijpers.
Wacht niet te lang want we hebben maar een beperkt aantal  vrijkaarten. De enige kosten voor jou zijn de kosten van je eigen vervoer naar Keulen (waarbij zelfs carpoolen tot de mogelijkheid behoort)!
 

Meer informatie

Vragen?

LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?