Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

5 | 6 | 7 februari 2020

Handelsmissie Fruit Logistica Berlijn

Vanwege de grote belangstelling is de aanmelding voor dit event gesloten.

Ga van 5 tot 7 februari 2020 mee naar de Fruit Logistica in Berlijn! De Fruit Logistica is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2019 waren er meer dan 3.200 exposanten uit 90 landen aanwezig.

Naast beursbezoek biedt deze reis je de mogelijkheid om andere ondernemers uit de business te ontmoeten, nieuwe markten te verkennen en waardevolle contacten te leggen. Peter Vermeij, Landbouwraad in Berlijn, zal gedurende deze reis aansluiten en het reisgezelschap bijpraten over de stand van zaken en ontwikkelingen binnen de sector in Duitsland.

vb-94-3360b790-e8fd-4eb9-835e-0e951d3858cf.jpg


Ruim 78.000 bezoekers uit 135 landen bezochten afgelopen jaar de Fruit Logistica. Op deze beurs ontmoeten producenten, handelaren, telers van AVG-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven en marketingorganisaties elkaar. Daarnaast zijn er hallen waar producenten van verpakkingsmachines, opslag, transport, warehousing en IT-systemen hun stands hebben.

Nederland is met meer dan 300 exposanten één van de grootste spelers op de beurs. 

Programma

We hebben een interessant programma samengesteld met voldoende tijd voor een eigen beursbezoek én het ontmoeten van nieuwe interessante bedrijven en het leggen van nieuwe contacten.

Woensdag 5 februari 2020

•    12:00 uur: lunch + welkom op de beurs door gedeputeerde Landbouw, Landschap en Mobiliteit Hubert Mackus en Landbouwraad Peter Vermeij
•    13:00 – 18:00 uur: bezoek beurs
•    18:00 uur: einde eerste beursdag, vertrek naar hotel

Donderdag 6 februari 2020

•    7:00 uur: ontbijt + kick-off in hotel
•    8:00 uur: vertrek naar beurs
•    9:00 uur: start tweede beursdag
•    12:00 uur: lunch + ontvangst op collectief Holland paviljoen
•    16:00 uur: netwerkborrel op de beurs i.s.m. ZON fruit & vegetables en Nederlandse Ambassade Berlijn

Vrijdag 7 februari 2020

•    7:00 uur: ontbijt + afronding gezamenlijke missie in hotel
•    9:00 uur: mogelijkheid tot bezoeken beurs / optioneel inhoudelijk programma.

Kosten en organisatie

LIOF neemt het initiatief tot deze reis om voor de branche het belang van handelsbevordering met Duitsland – en de rest van de wereld – te onderstrepen. Deze sectorspecifieke beurs past als geen ander bij de kracht van het Limburgse bedrijfsleven. 

De kosten per deelnemer bedragen € 525,-, exclusief BTW. Dit is inclusief twee overnachtingen, netwerkborrel, lunches, OV-kaart en entree tot de beurs. Vervoer naar Berlijn en terug dien je zelf te regelen.

Voor wie?

Ben je actief binnen een bedrijf in de AgroFood, AgroTech, Logistiek of verwante sectoren en heb je interesse in de beurs, het aangaan van nieuwe samenwerkingen en het vergroten van jouw naamsbekendheid? Dan is deze missie voor jou een mogelijkheid om die ambities te verwezenlijken.

Interesse en aanmelden

Deze missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland, met een focus op Limburg. Heb je interesse in deelname? Vul dan het aanmeldformulier in. Heb je vragen over de missie? Neem dan contact op met Kyra Manders (kyra.manders@liof.nl), 06 – 46 73 49 19.

Meld je vandaag nog aan!

Vanwege grote belangstelling is de aanmelding gesloten!
 

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: