Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

LimburgAgrofood

Met € 2,6 miljard binnenlands product en ruim 35.000 arbeidsplaatsen in 3.900 bedrijven is de agrofood sector een belangrijke sector binnen de Limburgse economie. De sector draagt 8% bij aan de totale werkgelegenheid van Limburg. Met het programma LimburgAgrofood ondersteunen wij jou, als ondernemer in de agrofood, bij het versterken van de concurrentiepositie van jouw bedrijf. Daarnaast zetten we in op de versterking van de agrofood sector in Limburg.

Wat kunnen wij je bieden?

Ons team kent de business én relevante partijen in de agrofood sector. Deze kennis en ons netwerk delen we graag met jou in persoonlijke gesprekken maar ook via onze netwerkbijeenkomsten, projecten en inspiratiesessies. Kijk voor meer informatie op onze event-pagina, of bel ons! 

Let op!

In de periode 2016 tot en met voorjaar 2020 hebben we veel innovaties aangewakkerd en ondersteund met Innovatie-, Advies- en Kennistraject subsidies. Echter, de programmaperiode van LimburgAgrofood is verstreken en de budgetten zijn uitgeput. Dit houdt in dat er geen nieuwe aanvragen meer ingediend kunnen worden voor deze subsidies. 

Einddeclaratie

Wil je een einddeclaratie indienen voor een Innovatie-, Advies of Kennistraject subsidie, ga dan rechtstreeks naar de betreffende informatiepagina. Daar vind je alle informatie:

Nieuw programma

Wij werken samen met de Provincie Limburg en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan een volgend programma voor Limburgse ondernemers met daarin nieuwe ondersteuningsmogelijkheden. Via deze website en onze nieuwsbrief houden we je hierover op de hoogte. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief .

Innovatief idee?

Heb jij een innovatief idee of heb je vragen over de verdere stappen die je moet zetten bij de verdere realisatie hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee, geven je advies en zetten ons uitgebreide netwerk open voor je!

 

 
LIOF_TEAM AGROFOOD_D_6771_SITE.jpg
 
LIOF_TEAM AGROFOOD_B_6842_SITE.jpg
 
LIOF_TEAM AGROFOOD_A_6887_SITE.jpg

Business Opportunities

Kansen in kaart


Adviesproject

Met extern advies je concurrentiekracht versterken


Innovatieproject

Stimuleren van nieuwe ontwikkelingen


Kennistraject

Nieuwe kennis laat je bedrijf groeien


Zoek je een antwoord op een van de volgende vragen:

  • Hoe je je waardepropositie scherper kunt neerzetten?
  • Hoe je nieuwe markten, nieuwe klanten en/of nieuwe diensten kunt vinden?
  • Hoe je beter kunt begrijpen waar je klant waarde aan hecht en hoe je hier op kunt inspelen?
  • Hoe je een goede prijsstrategie opstelt?
  • Hoe digitale marketing en social media in je voordeel kunnen werken?

Dan biedt ons kennistraject zeker mogelijkheden voor jouw bedrijf. In samenwerking met Fontys Hogeschool, Universiteit Maastricht en HAS hebben we een compact traject ontwikkeld. In korte tijd doe je samen met studenten verfrissende ideeën op om tot een strategische verbetering te komen.
 

Lees verder

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: