Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

LimburgAgrofood

Met € 2,6 miljard binnenlands product en ruim 35.000 arbeidsplaatsen in 3.900 bedrijven is de agrofood sector een belangrijke sector binnen de Limburgse economie. De sector draagt 8% bij aan de totale werkgelegenheid van Limburg. Met het programma LimburgAgrofood ondersteunen wij jou, als ondernemer in de agrofood, bij het versterken van de concurrentiepositie van jouw bedrijf. Daarnaast zetten we in op de versterking van de agrofood sector in Limburg.

Wat kunnen wij je bieden?

Ons team kent de business én relevante partijen in de agrofood sector. Deze kennis en ons netwerk delen we graag met jou in persoonlijke gesprekken maar ook via onze netwerkbijeenkomsten, projecten en inspiratiesessies. Kijk voor meer informatie op onze event-pagina, of bel ons! 

Onze kennis zetten we ook graag in om samen met jou te kijken hoe we jouw businessplan kunnen optimaliseren.
Daarnaast hebben we drie instrumenten ontwikkeld om jouw onderneming (MKB ondernemingen in de agrofood sector) financieel te helpen met innoveren en groeien door middel van een subsidie. Parallel daaraan helpen we je mee om jouw idee te vertalen naar een business plan. Dat doen we via het adviesproject, het innovatieproject en het kennistraject.

LET OP: de afgelopen twee jaar hebben we veel innovaties aangewakkerd en ondersteund, ook financieel. Hierdoor zijn de budgetten voor de subsidieregelingen innovatieproject en kennistraject uitgeput. Voor de regeling adviesproject is nog een zeer beperkt budget beschikbaar.
Neem daarom als je een aanvraag voor het adviesproject overweegt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We verwachten in mei duidelijk te hebben wanneer nieuwe subsidieregelingen beschikbaar zijn. 

 
LIOF_TEAM AGROFOOD_D_6771_SITE.jpg
 
LIOF_TEAM AGROFOOD_B_6842_SITE.jpg
 
LIOF_TEAM AGROFOOD_A_6887_SITE.jpg

Business Opportunities

Kansen in kaart


Adviesproject

Met extern advies je concurrentiekracht versterken


Innovatieproject

Stimuleren van nieuwe ontwikkelingen


Kennistraject

Nieuwe kennis laat je bedrijf groeien


Zoek je een antwoord op een van de volgende vragen:

  • Hoe je je waardepropositie scherper kunt neerzetten?
  • Hoe je nieuwe markten, nieuwe klanten en/of nieuwe diensten kunt vinden?
  • Hoe je beter kunt begrijpen waar je klant waarde aan hecht en hoe je hier op kunt inspelen?
  • Hoe je een goede prijsstrategie opstelt?
  • Hoe digitale marketing en social media in je voordeel kunnen werken?

Dan biedt ons kennistraject zeker mogelijkheden voor jouw bedrijf. In samenwerking met Fontys Hogeschool, Universiteit Maastricht en HAS hebben we een compact traject ontwikkeld. In korte tijd doe je samen met studenten verfrissende ideeën op om tot een strategische verbetering te komen.
 

Lees verder

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: