Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

13 juni 2019

LIOF Festival

Kom deze zomer naar ons eerste festival! Wij zorgen voor een gevarieerd en verrassend programma rondom drie thema's: groei van je onderneming, groei van jou als ondernemer én groei van Limburg. Mét inspirerende sprekers.

Programma 

Hoe ziet de dag eruit?

  • 16.00 – 16.30 uur Inloop
  • 16.30 – 16.45 uur Opening
  • 16.45 – 17.00 uur Festival route
  • 17.00 – 19.00 uur Inspiratiesessies
  • 19.00  uur  Drinks, bites and a bit of music
  • 21.00  uur  Afsluiting
Aanmelden

De sprekers

Jack_Poels.jpg
Jack Poels
Jack Poels

Hoe ondernemend is Jack Poels zelf eigenlijk? Hoe beziet hij de zakelijke kant van de muziekindustrie? En wat is zijn relatie met het thema‚ groei’? In gesprek met Leon Verdonschot, die twee jaar als verhalenverteller met Rowwen Hèze mee tourde, geeft Jack Poels een inkijkje in een minder bekende kant van hem.

Waar: Green stage
Spreker-Arjen-Banach.jpg
Arjan Banach
Arjen Banach

Veelgevraagd spreker op het gebied van verandering, innovatie, organisatiecultuur, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties en ondernemingen in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Onlangs werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers in Nederland. 

Waar: Yellow stage
Leon_Verdonschot.jpg
Leon Verdonschot
Leon Verdonschot

Vrijwel iedereen houdt wel van muziek. Maar kan muziek je ook inspireren? Kun je er iets uithalen als ondernemend mens? De Limburgse schrijver, documentairemaker en columnist Leon Verdonschot, bekroond als de beste popjournalist van het land en vorig jaar schrijver van het Sportboek Van Het Jaar (de nummer 1-hit RICO, over Rico Verhoeven), dook in het Limburgse muziekarchief, en komt er tijdens het festival uit met een gulle greep aan muzikale inspiratie. 

Waar: Green stage en Blossom stage
Leggeloo.jpg
Anne-Marie van Leggelo
Anne-Marie van Leggelo

Etiquette expert Anne-Marie van Leggelo is bekend als dagvoorzitter bij diverse events, presentatrice bij RTL4 en RTLZ en etiquette expert bij oa BNR Nieuwsradio, Een Vandaag, RTL Boulevard en in diverse kranten en magazines. Hoe hoog is jouw etiquette EQ? Weet jij hoe het nou echt hoort? Anne-Marie van Leggelo geeft je in deze workshop handige tips en handvatten over netwerken, zakelijke omgangsvormen en dress to impress, om met nog meer stijl en succes internationaal zaken te kunnen doen. Want : Etiquette is niet boring maar scoring!  

Waar: Flower stage
koen (2).jpg
Koen Jordaans
Koen Jordaans

Het verhaal van Koen Jordaans begint in 2001 met een simpele tweet tijdens een vakantie in USA. Na deze tweet is zijn leven drastisch veranderd. Hoe een Twitter-conversatie kan zorgen voor een carriereswitch. Zijn visie heeft hem gedreven tot de dag van vandaag. In zijn boek en tijdens zijn presentatie De Social shift | van social media naar social thinking vertelt hij daar meer over. 

Waar: Blossom stage

Praktische informatie 

LIOF_FESTIVAL PLATTEGROND.png
Waar gaat het plaatsvinden?

We zijn die dag te gast bij Beachclub Degreez, Velkenskamp 1 in Panheel.
Een schitterende locatie aan het water. Een locatie die je meteen in zomerse sferen brengt. Dé perfecte plaats om onze tenten op te slaan.

Drinks and bites

Gedurende de middag vind je voldoende versnaperingen op het terrein. Wat dacht je van een heuse barista truck of een verfrissende ijswagen? Tijdens het informele gedeelte worden op het terras diverse hapjes geserveerd.

Wat wil je doen op deze dag?

Je hoeft je niet vooraf op te geven voor een workshop. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met de exacte locaties en tijdstippen van de workshops. Aan de hand hiervan kun je ter plekke je eigen selectie maken. Je kunt overal gewoon binnenlopen. Maar: vol = vol.

Aanmelden

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: