In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

2 juni 2022
Start datum: 6/2/22
Eind datum: 6/2/22

Ontbijtsessie over LIOF fondsen

In een smakelijke sessie voor vroege vogels praten we je bij over het nieuwe fonds van LIOF: het Limburg Startup Capital Fund. Maar we gaan ook in op de mogelijkheden van het Participatiefonds. Doel is om een compleet beeld van de LIOF financieringsmogelijkheden voor ondernemers te geven.

Wat komt er aan bod?
Wij helpen ondernemers in Limburg in alle fasen van hun ontwikkeling financieel op weg. Tijdens deze sessie behandelen we verschillende vormen van risicodragend kapitaal. Ook leggen we uit welke rol de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering spelen bij financieringsaanvragen.

Programma
Je bent op donderdag 2 juni om 8 uur welkom op het LIOF kantoor in Maastricht voor een gezamenlijk ontbijt. Om 8.30 uur begint het inhoudelijke deel en dat zal tot 9.30 uur duren. Er is voldoende tijd om vragen te behandelen. 

Meld je gauw aan
Ontmoet collega intermediairs en start je werkdag met een fysieke en mentale oppepper. Binnen 90 minuten ben je weer helemaal up-to-date en kun je ondernemers financieel op weg helpen.

Aanmelden 2 juni (Maastricht)

Vragen?

Krista van Weert
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: