In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

10 en 24 mei 2022
Start datum: 5/10/22
Eind datum: 5/24/22

Masterclasses "Innoveer jij mee?"

LIOF organiseert twee masterclasses die jou inspireren én concrete handvatten bieden om aan de slag te gaan met innovatie binnen jouw bedrijf!


Op 19 april vond bij LIOF de aftrap plaats van de serie Masterclasses rondom het thema "Innoveer jij mee?". Guido Stompff nam ons mee in een boeiend verhaal over hoe innoveren start vanuit een vaak eenvoudig idee. Een idee dat vervolgens handen en voeten krijgt en door framing en reframing uitgroeit tot een volwaardig businessplan! En aan tafel vertelden Josse Kunst van Arapaha en Joyce Boumans van Sessibon over hoe zij samen met hun team zijn gekomen tot nieuwe innovatieve businessconcepten.
Wil je de uitzending nog eens terugkijken? Dat kan via deze link

In mei organiseren wij nog twee masterclasses rondom Design Thinking en Employee Engagement, waarin we jou inspireren als ondernemer met innovatie én maatschappelijke impact aan de slag te gaan en bieden we je handvatten om dit direct in de praktijk te brengen. Ook informeren we je over de concrete ondersteuningsmogelijkheden die het programma LimburgToekomstbestendig jou als ondernemer kan bieden.

Werk je voor een startup, scale-up of MKB, actief in de provincie Limburg, en spreekt het programma je aan? Meld je dan nu aan voor één of beide masterclasses. Dit kan via de zwarte button.

Deelname is kosteloos, de bijeenkomsten zijn allemaal afzonderlijk te volgen en zullen online plaatsvinden. We zien je registratie graag tegemoet! Als je je al aangemeld hebt voor een of beide masterclasses, dan hoef je dan niet nogmaals te doen.

Dinsdag 10 mei 15.30-17.00 uur
Masterclass Design Thinking (Teams)
Trainer: Daan Snijders, Innovation Booster

Hoe kom je tot een innovatieve oplossing waar je klant op zit te wachten? Daan Snijders gaat actief met jullie aan de slag en deelt de basisprincipes van Design Thinking. Wat is Design Thinking en hoe zet je dit in? Je krijgt concrete voorbeelden en handvatten om zelf aan de slag te gaan met deze methode om klantgerichter te innoveren. 

Dinsdag 24 mei 15.30-17.00
Masterclass Employee Engagement (Teams)
Trainer: Daan Snijders, Innovation Booster

Innoveren is spannend en vergt een dynamische organisatie. Hoe creëer je een innovatieve mind-set en cultuur binnen je bedrijf? Hoe krijg je medewerkers mee bij de invoer van een nieuwe werkwijze of een grote verandering? Daan Snijders neemt jullie mee in de wereld van Employee Engagement en Verandermanagement. Hij deelt de belangrijkste tips & tricks en zal concrete cases behandelen om dit in je eigen organisatie toe te passen. 

Meld je nu aan!

Meer weten?

LIOF_LARS SMIT_4355.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: