In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

30 juni 2022

LIOF festival 2022

Het LIOF festival. Na een sprankelende eerste editie in 2019 was het noodgedwongen even stil. Maar op 30 juni gaan we elkaar weer ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. En we hebben een geweldige line-up!

Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan nu voordat jouw festival plekje bezet is! Want de belangstelling is groot.

Aanmelden
 • Floortje Dessing

  Floortje Dessing is presentatrice en programmamaker. Ze heeft als presentatrice van diverse reisprogramma’s inmiddels een ontelbare hoeveelheid kilometers afgelegd. Ze reist de hele wereld over voor haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Hierin gaat ze langs bij mensen die aan het einde van de wereld wonen. Vanuit passie, vanuit overtuiging of simpelweg omdat ze hun hart volgen.

  Floortje Dessing
 • Hans van Wolde

  "Brut is het leven, maar dan nóg mooier". Een uitspraak van een van de beste en bekendste koks van Nederland. Eind 2018 verkocht Hans zijn restaurant Beluga en verhuisde naar Reijmerstok, waar hij een oude boerderij verbouwde die twee jaar later, in maart 2020, werd geopend als zijn nieuwe restaurant Brut172.

  Hans van Wolde
 • Josje Smeets

  Josje Smeets is een gelukspsycholoog. Als gelukspsycholoog is haar missie om zoveel mogelijk mensen te overtuigen van het feit dat een groot deel van je geluk maakbaar is. De wetenschap heeft bewezen dat (werk)geluk een kwestie van mindset is. (Werk)geluk begint dus bij jezelf!

  Josje Smeets
 • Tom Jessen

  Tom Jessen begon zijn carrière in het talententeam van Veronica. Daar leerde hij de kneepjes van het vak. Zijn presentatiewerk voor RTL, BNR en L1 combineerde hij al snel met presentaties in binnen- en buitenland. En wij zijn verheugd dat hij onze dagvoorzitter zal zijn.

  Tom Jessen
 • Sammy Lakwijk

  Als Event Consultant is Sammy vanaf het prille begin betrokken bij het grootschalig outdoor dance-evenement Tomorrowland. Een must onder de festival liefhebbers. Maar wat het event ook zo bijzonder maakt is dat duurzaamheid in alles voorop staat. En hierover kan Sammy alles vertellen!

  Sammy Lakwijk
 • Maxime x Glyn

  Met dromerige gitaren en meerstemmige, ritmische vocals maken Maxime x Glyn vibey, alternative R&B songs die verhalen vertellen over o.a. liefde, loslaten, mental health en meer. Eerder werkten zij al samen met o.a. Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra en Steffen Morrison.
  Met verfrissende, persoonlijke songs geven Maxime x Glyn een betoverende performance die je zeker wilt zien, horen en vooral voelen!

  Maxime x Glyn
 • Mark en Luuk Venner

  Natuurzaam boeren, lui, lokaal en Leuker! LEUKER 1818 is het eerste traditionele boerenbedrijf van Nederland dat volledig omschakelt naar agroforestry. Het is het eerste grootschalige voedselbos van Limburg en ook in Europa lopen ze voorop! Wil je weten hoe ze dat doen? Mark en Luuk vertellen er alles over tijdens ons festival.

  Mark en Luuk Venner
 • Geert Buskes

  Geert Buskes is eigenaar van digital marketingbureau Effecty, dat vanuit Noord-Limburg mkb’s ondersteunt bij digitale marketingvraagstukken. Maar Effecty heeft ook een heel eigen kijk op duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Volledige transprantie en gedeelde verantwoordelijkheid zijn key. En dat levert niet alleen meer werkgeluk maar zorgde ook voor een sterke groei van het bedrijf.

  Geert Buskes

Programma

16.15 – 16.30 uur: Inloop
16.45 – 17.00 uur: Opening
17.00 – 19.00 uur: Inspiratiesessies
19.00  uur:  Drinks, bites and a bit of music
21.00  uur:  Afsluiting.

Locatie

Ook dit jaar zijn we weer te gast bij Beachclub Degreez in Panheel. Een locatie die perfect past bij de tweede editie van het LIOF Festival; met een prachtig strand, rul zand,  warme zon en helder blauw water.

Aanmelden

Het belooft een inspirerende middag te worden met een scala aan verrassende en boeiende sprekers. Sprekers die vertellen over duurzaam ondernemen en het belang van sociale verbinding.

Dus: meld je aan! 

Aanmelden

Duurzaamheid

Onderdeel van onze missie 'op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg'. En centraal thema tijdens het LIOF Festival. Dit komt terug in de verhalen van onze sprekers. Maar ook in de uitwerking van het festival zelf zijn wij ons bewust van de vele aspecten maar ook mogelijkheden die duurzaam denken biedt. We vragen je daarom om al bij je aanmelding bepaalde keuzes te maken. We sturen geen papieren uitnodiging en bij aankomst op de dag zelf kun je het programma downloaden op je telefoon via een speciale QR code. En ook facilitair doen wij onze uiterste best om hier bewust en consequent in te handelen.

Wie treedt waar op?

Floortje Dessing.jpg


Floortje Dessing
Green Stage

17:45 - 18:15 uur
18:30 - 19:00 uur

Hans_van_Wolde_Brut_172-1920x960.jpg


Hans van Wolde
Green Stage

17:00 - 17:30 uur
 

Josje-Smeets-eighty8things-HR-20.jpg


Josje Smeets
Yellow Stage

17:00 - 17:30 uur
18:30 - 19:00 uur

tom-jessen-persfoto-4.jpg


Tom Jessen
Green Stage

17:00 - 17:30 uur
17:45 - 18:15 uur
18:30 - 19:00 uur

Sammy Lakwijk HR.jpg


Sammy Lakwijk
Yellow Stage | Blossom Stage

17:45 - 18.15 uur
18:30 - 19:00 uur

Mark Luuk Venner.jpg


Mark en Luuk Venner
Blossom Stage

17:00 - 17:30 uur
17:45 - 18:15 uur

GeerT_AF.png


Geert Buskes
Flower Stage

17:45 - 18:15 uur
18:30 - 19:00 uur

Maxime_x_Glyn_by_Hannah_Lipowsky_2_portret_frame.jpg


Maxime & Glyn
Terrace

19:00 - ..:..

Meer weten?

Hortense Janssen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: