In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

30 juni 2022

LIOF festival 2022

Het LIOF festival. Na een sprankelende eerste editie in 2019 was het noodgedwongen even stil. Maar op 30 juni troffen we elkaar weer bij Beachclub Degreez. Met diverse sprekers rondom het centrale duurzaamheids thema. Op deze pagina geven we je via foto's én een aftermovie weer even het geluksgevoel dat wij afgelopen donderdag samen kregen! Ben jij er volgend jaar ook weer bij?

Terugblik in beeld

Aftermovie

Sprekers

 • Floortje Dessing

  Floortje Dessing is presentatrice en programmamaker. Ze heeft als presentatrice van diverse reisprogramma’s inmiddels een ontelbare hoeveelheid kilometers afgelegd. Ze reist de hele wereld over voor haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Hierin gaat ze langs bij mensen die aan het einde van de wereld wonen. Vanuit passie, vanuit overtuiging of simpelweg omdat ze hun hart volgen.

  Floortje Dessing
 • Hans van Wolde

  "Brut is het leven, maar dan nóg mooier". Een uitspraak van een van de beste en bekendste koks van Nederland. Eind 2018 verkocht Hans zijn restaurant Beluga en verhuisde naar Reijmerstok, waar hij een oude boerderij verbouwde die twee jaar later, in maart 2020, werd geopend als zijn nieuwe restaurant Brut172.

  Hans van Wolde
 • Josje Smeets

  Josje Smeets is een gelukspsycholoog. Als gelukspsycholoog is haar missie om zoveel mogelijk mensen te overtuigen van het feit dat een groot deel van je geluk maakbaar is. De wetenschap heeft bewezen dat (werk)geluk een kwestie van mindset is. (Werk)geluk begint dus bij jezelf!

  Josje Smeets
 • Tom Jessen

  Tom Jessen begon zijn carrière in het talententeam van Veronica. Daar leerde hij de kneepjes van het vak. Zijn presentatiewerk voor RTL, BNR en L1 combineerde hij al snel met presentaties in binnen- en buitenland. En wij zijn verheugd dat hij onze dagvoorzitter zal zijn.

  Tom Jessen
 • Sammy Lakwijk

  Als Event Consultant is Sammy vanaf het prille begin betrokken bij het grootschalig outdoor dance-evenement Tomorrowland. Een must onder de festival liefhebbers. Maar wat het event ook zo bijzonder maakt is dat duurzaamheid in alles voorop staat. En hierover kan Sammy alles vertellen!

  Sammy Lakwijk
 • Maxime x Glyn

  Met dromerige gitaren en meerstemmige, ritmische vocals maken Maxime x Glyn vibey, alternative R&B songs die verhalen vertellen over o.a. liefde, loslaten, mental health en meer. Eerder werkten zij al samen met o.a. Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra en Steffen Morrison.
  Met verfrissende, persoonlijke songs geven Maxime x Glyn een betoverende performance die je zeker wilt zien, horen en vooral voelen!

  Maxime x Glyn
 • Mark en Luuk Venner

  Natuurzaam boeren, lui, lokaal en Leuker! LEUKER 1818 is het eerste traditionele boerenbedrijf van Nederland dat volledig omschakelt naar agroforestry. Het is het eerste grootschalige voedselbos van Limburg en ook in Europa lopen ze voorop! Wil je weten hoe ze dat doen? Mark en Luuk vertellen er alles over tijdens ons festival.

  Mark en Luuk Venner
 • Geert Buskes

  Geert Buskes is eigenaar van digital marketingbureau Effecty, dat vanuit Noord-Limburg mkb’s ondersteunt bij digitale marketingvraagstukken. Maar Effecty heeft ook een heel eigen kijk op duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Volledige transprantie en gedeelde verantwoordelijkheid zijn key. En dat levert niet alleen meer werkgeluk maar zorgde ook voor een sterke groei van het bedrijf.

  Geert Buskes

Wie trad waar op?

Floortje Dessing.jpg


Floortje Dessing
Green Stage

17:45 - 18:15 uur
18:30 - 19:00 uur

Hans_van_Wolde_Brut_172-1920x960.jpg


Hans van Wolde
Duurzaam genieten

Green Stage

17:00 - 17:30 uur
 

Josje-Smeets-eighty8things-HR-20.jpg


Josje Smeets
Duurzaam werkgeluk

Yellow Stage

17:00 - 17:30 uur
18:30 - 19:00 uur

tom-jessen-persfoto-4.jpg


Tom Jessen
moderator

Green Stage

17:00 - 17:30 uur
17:45 - 18:15 uur
18:30 - 19:00 uur

Sammy Lakwijk HR.jpg


Sammy Lakwijk
Duurzame relaties

Yellow Stage | Blossom Stage

17:45 - 18.15 uur
18:30 - 19:00 uur

Mark Luuk Venner.jpg


Mark en Luuk Venner
Duurzame landbouw

Blossom Stage

17:00 - 17:30 uur
17:45 - 18:15 uur

GeerT_AF.png


Geert Buskes
Duurzame inzetbaarheid

Flower Stage

17:45 - 18:15 uur
18:30 - 19:00 uur

Maxime_x_Glyn_by_Hannah_Lipowsky_2_portret_frame.jpg


Maxime & Glyn
Terrace

19:00 - 

Meer weten?

Hortense Janssen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?