In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

7 juli 2022
Start datum: 7/7/22
Eind datum: 7/7/22

Infosessie Brightlands AI Academy

Ben jij bekend met de Brightlands AI Academy? Tijdens de Brightlands AI Academy worden de laatste trends op het gebied van Datascience, AI en Machine Learning behandeld en krijg je concrete handvatten aangereikt. Door een nieuwe samenwerking met LIOF is het mogelijk 75% van de kosten vergoed te krijgen. Laat je informeren tijdens de infosessie op 7 juli.

Op donderdag 7 juli vertelt Hans Hendrikx wat de Brightlands AI Academy precies inhoudt. Je krijgt informatie over het studieprogramma en de diverse financieringsmogelijkheden als tegemoetkoming in de kosten. De sessie vindt van 10 tot 11.30 uur plaats op de Brightlands Campus Greenport Venlo. 

Hoe werkt de vergoeding?
De vergoeding loopt via het CollectiefProject van LIOF. Het CollectiefProject is een financieringsinstrument gericht op het ontdekken van kansen voor toekomstbestendig ondernemen. De regeling dekt 75% van de kosten voor deelname aan een kennistraject met een maximaal bedrag van € 7.500. Meer informatie over het CollectiefProject vind je op deze pagina.

Meld je aan voor de sessie op 7 juli en zet samen met de Brightlands AI Academy en LIOF de volgende stap op het gebied van digitalisering!

Meer info en aanmelden

Vragen?

Liof Rob Wammes_6617.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?