In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

DSCF4078.jpg

Ivengi.com: technische superhelden met sociale skills

‘#optimaaldigitaal
We gaan voor een digitale oplossing met optimaal resultaat'

Guido Wintjens, algemeen directeur Ivengi

LIOF helpt deze ondernemer met:


Financiering vanuit het LIOF Participatiefonds.

Een project van
LIOF Participatiefonds
Meer weten?

Over Ivengi

Ivengi.com ontwikkelt digitale oplossingen voor organisaties met lef, die het anders durven te doen. Guido Wintjens en Ivo Maas richtten Ivengi.com kort na de millenniumwisseling op. Vanuit de garage bouwden ze het bedrijf uit tot een van de grootste onafhankelijke software- en internetbedrijven van Limburg. 30 gepassioneerde specialisten weten de visie en data van klanten te vermenigvuldigen met ervaring en innovatieve kracht. Met als resultaat? Optimaal digitale bedrijven. 

DSCF4134.jpg
DSCF4136.jpg

LIOF en Ivengi


Guido Wintjens en Ivo Maas, directie van Ivengi, vertellen: 

“We zorgen ervoor dat bedrijven optimaal digitaal zijn. Dat betekent dat wij online applicaties en slimme websites bouwen om digitale projecten gestructureerd af te handelen.” Klinkt nog wat vaag? Begrijpelijk. Een helder voorbeeld maakt dit duidelijker: “We bouwden een webportaal voor de Waterleiding Maatschappij Limburg. Even inloggen en je kunt zelf al je zaken online regelen. Geef je verhuizing door, vul je meterstand in. Even later krijg je je eindafrekening. Het lijkt zo simpel en zo makkelijk om te gebruiken, maar achter dit platform zit enorm veel techniek en software. Daar zijn we trots op.” 

Dat vraagt om visie en lef van de klant

Guido: “We bouwen applicaties die nét iets slimmer en beter zijn. Op maat. Dat vraagt kennis van ons, maar ook een bepaalde visie en lef van de klant.” Zoals de Provincie Limburg en de Gemeente Utrecht. “We gingen voor hen nog een stap verder en ontwikkelden een administratiesysteem voor subsidies om subsidieaanvragen volledig digitaal af te handelen. Van de aanvraag tot de uitbetaling. Een portaal geeft de burger inzicht in de voortgang van zijn subsidieaanvraag. Provincies, gemeenten en vermogensfondsen kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel subsidie ze al hebben verleend, wat de doorlooptijd van een aanvraag is, wie aan zet is en waar de werkdruk ligt.” 

De vraag is er, dat is duidelijk

Daarom wil Ivengi.com zich sneller ontwikkelen, sneller groeien. “Zodat we ook aan deze vraag kunnen voldoen. Een partner als LIOF is daarvoor ideaal.” Net als Ivengi.com heeft LIOF de digitalisering van Limburg hoog in het vaandel staan. “Dat zagen wij als een mooi aanknopingspunt. We zochten niet puur een investeerder alleen, maar echt een strategische partner. We versterken elkaar en samen kunnen we veel bedrijven helpen om een slag te maken en te groeien.”

'We zochten niet alleen een investeerder, 
maar ook een strategische partner'

 

We hebben allebei dezelfde focus: digitalisering 

LIOF laat weten met overtuiging voor de samenwerking met Ivengi.com te hebben gekozen. “Het is onze taak om het MKB en de Limburgse economie duurzaam te helpen groeien”, vertelt Gaby Zandbergen, investment manager bij LIOF. We delen daarin een belangrijke focus met Ivengi.com: optimale digitalisering van Limburgse ondernemingen.” 

Net dat zetje in de rug

Gaby Zandbergen ging in gesprek met de mannen van Ivengi.com. “Dit bevestigde mijn beeld van een professioneel gerunde onderneming met veel persoonlijk commitment. Samen maakten we het groeipad van Ivengi.com inzichtelijk. Zo werd ook de investering helder die nodig is om Ivengi.com het zetje in de rug te geven die helpt om de potentie waar te maken.” Guido is enthousiast over de samenwerking: “Door samen met LIOF naar je bedrijf te kijken zie je dingen die je al jaren doet ‘omdat je ze doet’. Maar is dat ook de beste manier? Het is een mooi moment om zaken nog eens kritisch te bekijken. We willen samen groeien.” 

'Kijk je samen met LIOF naar je bedrijf, 
dan zie je wellicht dingen die je al jaren doet ‘omdat je ze doet’'

 

Als je ver wilt komen, ga dan samen

Heeft Guido nog een tip voor andere ondernemers? “LIOF is heel kritisch en kan op sommige momenten star lijken. Daar moet je doorheen prikken. Je moet je eigen visie durven geven. Soms moet je een stap terugdoen om weer vooruit te kunnen. Dat kan frustrerend zijn, maar verlies nooit je doel uit ogen. Wij willen Ivengi.com laten groeien. Dat gaat niet altijd vanzelf, maar vergeet dan niet: als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen.”

Deze testimonial is van juli 2020.
Fotografie: Ron Wiersma, Maastricht

Deel deze pagina

Meer weten?

Gaby Zandbergen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?