In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Vijftig gedreven mensen één gezamenlijk doel

Vijftig gedreven mensen. Geïnspireerd door de kracht van Limburgse ondernemers. Samen vormen we een enthousiast team met maar één doel voor ogen: kansen creëren. We onderhouden de lijntjes in LIOF’s ecosysteem actief. En zo profiteert het Limburgse MKB volop van enerzijds onze frisse blik en anderzijds onze schat aan ervaring. Maak je eens kennis met ons?

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken wij zo veel mogelijk vanuit thuis. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Anabel Rodrigo Rama
Anabel
Rodrigo Rama
manager human resources
Anabel Rodrigo Rama

Anabel Rodrigo Rama

“Bij LIOF staat alles in het teken van de groei van de Limburgse MKB’er. Dat geldt voor elke medewerker. Met z’n allen werken aan één doel, dat verbindt.”


LIOF_ANIQUE SARNEEL_4296.jpg
Aniek
Sarneel
investment manager
Liof Aniek Sarneel 21HT0_3977_LR.jpg

Aniek Sarneel

“”


Anita Boelen
Anita
Boelen
assistent managment support
Anita Boelen

Anita Boelen

“LIOF is al sinds mensenheugenis mijn tweede huis. Ik vind het werk na al die jaren nog steeds leuk, omgang en samenwerking met leuke en professionele collega's. Verder ben ik er trots op dat LIOF meehelpt om de Limburgse economie een warm hart toe te dragen.”


LIOF_ANNEMOON BORST_5562.jpg
Annemoon
Borst
business developertransitielead circulariteit
Liof Annemoon HT8_5953.jpg

Annemoon Borst

“Een van de redenen dat ik iedere ochtend uit mijn bed spring om weer bij LIOF aan de slag te gaan is de bijzondere samenwerking met mijn collega’s. Ik vind het fascinerend hoe iedereen vanuit een authentiek perspectief, eigen ervaring en kennis zijn/haar uiterste best doet om het MKB in Limburg te laten groeien. Dat creëert een unieke vibe om in te mogen werken. Op die manier leer ik iedere dag, zowel van mijn collega’s, als van de samenwerkingen met de ondernemers die me inspireren met hun innovativiteit, openheid en drive. En als een onderneming dan ook nog probeert om onze wereld een stukje mooier te maken, dan kan je me niet enthousiaster krijgen. ”


Anouk Siegersma
Anouk
Siegersma
assistent controller
Anouk Siegersma

Anouk Siegersma

“LIOF is al 18 jaar mijn tweede huis! Collega’s zijn ondertussen familie geworden. De sfeer is goed. Zowel zakelijk als tijdens de lunch in ons kenniscafé! Dit zorgt voor een goede samenwerking tussen mij en mijn collega’s.”


Armand Thomassen
Armand
Thomassen
CFO
Armand Thomassen

Armand Thomassen

“Limburg is een mooie en dynamische regio die veel kansen biedt aan innovatieve ideeën en ondernemers. In mijn rol bij LIOF streef ik ernaar een bijdrage te leveren aan het realiseren van deze ideeën en ondernemersplannen.”


Bert de Wit
Bert
de Wit
manager business development
Bert de Wit

Bert de Wit

“Samen optrekken met ondernemers die willen, durven en doen. Van ideeën met een rafelrand een succes maken. Zelden via een recht pad. Op het snijvlak van bedrijfsleven en overheid de economische structuur van de provincie versterken. Ik kan me weinig uitdagenders en leukers voorstellen.”


Bert Roona
Bert
Roona
foreign investment developer
Bert Roona

Bert Roona

“Bij LIOF heb ik de kans om mijn ervaring en interesse voor de logistieke sector te combineren. Werken op het snijvlak van bedrijfsleven en overheid en daarbij partijen helpen geeft mij veel voldoening. De goede werksfeer bij LIOF vind ik erg belangrijk.”


LIOF_CAROLIEN REIJNEN_8196.jpg
Carolien
Reijnen
investment manager
Liof Carolien 7805C1.jpg

Carolien Reijnen

“Met oprechte interesse kom je ver.”


Charles Mevis
Charles
Mevis
business developer
Charles Mevis

Charles Mevis

“Ik heb steeds te maken met andere mensen, andere ideeën en andere uitdagingen. Heel afwisselend. Dat maakt mijn werk bijzonder en bijzonder leuk!”


LIOF_DANIQUE VAN VEEN_8315.jpg
Danique
van Veen
project analist
Liof Danique 8132C1.jpg

Danique van Veen

“LIOF bevindt zich op een uitzonderlijke positie om complexe maatschappelijke vraagstukken op een unieke manier in kaart te brengen en aan te pakken. Daar ligt ook mijn drijfveer. Maatschappelijke verantwoord en duurzaam ondernemen biedt fantastische nieuwe kansen voor zowel vandaag als morgen. Laten we deze samen verkennen!”


Dennis Ohlen
Dennis
Ohlen
investment managerteamleider scale-ups
Dennis Ohlen

Dennis Ohlen

“Ondernemen is risico nemen, zeker in geval van nieuwe producten en markten. Beren op de weg zien is dan makkelijk, durven geloven in een goede afloop is dan de uitdaging. Bij LIOF durven we te geloven in ambitieuze plannen en gaan we tot het gaatje om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.”


Frans Broeders
Frans
Broeders
business developerteamleider innovatie ondersteuning
LIOF_FRANS BROEDERS_7167.jpg

Frans Broeders

“Ik vind het mooi dat ik mijn bijdrage kan leveren aan de agrofoodsector in het algemeen en de innovaties daarbinnen in het bijzonder. ”


Gaby Zandbergen
Gaby
Zandbergen
investment manager
Gaby Zandbergen

Gaby Zandbergen

“Echte kennis is weten wanneer je hulp kunt gebruiken.”


Hortense Janssen
Hortense
Janssen
marketing en communicatie manager
Hortense Janssen

Hortense Janssen

“De vrijheid om invulling te geven aan de marcom doelstellingen van LIOF maakt het werk zo leuk. Het merk LIOF laden en samen met enthousiaste collega’s handen en voeten geven. De toegevoegde waarde voor ondernemers en maatschappelijke waarde voor Limburg zichtbaar maken.”


Ilse Bocken-Voncken
Ilse
Bocken-Voncken
HR assistent en facility management
Ilse Bocken-Voncken

Ilse Bocken-Voncken

“Voor mij is het niet “het product LIOF”, maar de inhoud van mijn functie en de persoonlijke groei en ruimte die ik krijg bij het uitvoeren van deze functie. Dat maakt mij enthousiast en zorgt dat ik dagelijks met plezier werk.”


Ingrid Kurvers
Ingrid
Kurvers
investment manager
Ingrid Kurvers

Ingrid Kurvers

“LIOF geeft ons de tools om zowel mentaal als fysiek zo gezond mogelijk te leven. Om te mogen werken voor en in de provincie waar ik zelf met zoveel plezier woon is absoluut een verrijking.”


LIOF_IVO SCHEPERS_4268.jpg
Ivo
Schepers
business developer
Liof Ivo Schepers 21HT0_3801_LR.jpg

Ivo Schepers

“”


LIOF_JAN WILLEM TOLKAMP_4234.jpg
Jan-Willem
Tolkamp
business developer
Liof Jan-Willen Tolkamp 21HT0_3740_LR.jpg

Jan-Willem Tolkamp

“De energietransitie: naar 100% CO2 neutraal in 2050, is een enorme mooie uitdaging! Van fossiel naar zonne- en windstroom, elektrificatie, opslag in waterstof, biogas; allemaal kansen voor innovatieve ondernemers. Mijn halve leven heb ik met veel plezier gewerkt in de internationale markt van Zonne-energie, BIPV, brandstofcellen, biogas en waterstof. Ik zet deze bagage graag in om het Limburgs MKB te ondersteunen met hun verduurzamingsopgave. Met het Energie-transitie-team en het Team Business-development kijkt LIOF graag met u naar duurzame kansen en samenwerking, in Limburg en over de grens.”


Jeffrey Lutje Spelberg
Jeffrey
Lutje Spelberg
investment manager
Jeffrey Lutje Spelberg

Jeffrey Lutje Spelberg

“Een hightech ondernemer inspireren zijn wereldwijde droom na te jagen door het financierbaar maken van zijn productontwikkeling. Dat motiveert mij!”


LIOF_JEROEN WETZELS_0320.jpg
Jeroen
Wetzels
informatie manager
LIOF_JEROEN WETZELS_4112_V.jpg

Jeroen Wetzels

“LIOF, actief voor ondernemend en innovatief Limburg.”


LIOF_JO SIMONS_4326.jpg
Jo
Simons
ICT medewerker
Liof Jo Simons 21HT0_3917_LR.jpg

Jo Simons

“”


Jorg van der Meij
Jorg
van der Meij
business developer Euregioteamleider business development
Jorg van der Meij

Jorg van der Meij

“Deze regio, inclusief de Duitse en Belgische grensstreken, heeft zo veel moois te bieden. Daar draag ik graag een steen aan bij!”


Krista van Weert
Krista
van Weert
investment manager
Krista van Weert

Krista van Weert

“Een steentje bijdragen aan de totstandkoming van nieuwe initiatieven en daarmee stimulering van de economie in de provincie waar ik al zoveel jaren met plezier woon en werk. ”


Kyra Manders
Kyra
Manders
international trade developer
Kyra Manders

Kyra Manders

“Ik krijg energie van succesvol verbinden, het delen van informatie, het faciliteren van de klant. Die zachte landing bieden voor ondernemers in een onbekende nieuwe markt.”


LIOF_LARS SMIT_4355.jpg
Lars
Smits
business developer
Liof Lars Smits 21HT0_3838_LR.jpg

Lars Smits

“Organisaties inspireren met de juiste tools en mind-set om op een innovatieve manier te werken die hen helpt vernieuwen, verduurzamen en groeien om op de lange termijn succesvol en relevant te blijven, daar krijg ik een kick van!”


LIOF_LENN HOUBIERS_8233.jpg
Lenn
Houbiers
investment manager
Liof Lenn 7968C1.jpg

Lenn Houbiers

“”


Lisette Tilmans
Lisette
Tilmans
business developer toerisme
Lisette Tilmans

Lisette Tilmans

“Wij werken veel samen met de intermediairs in Limburg. Zo kunnen we immers de ondernemer nog beter helpen. Dit uitgebreide netwerk deel ik graag met jou.”


Lucie van den Boorn
Lucie
Krutzen
fondsmedewerker
Lucie van den Boorn

Lucie Krutzen

“Enjoy, be aware and achieve.”


Mariëtte Evers
Mariëtte
Evers
fondsmedewerker
Mariëtte Evers

Mariëtte Evers

“Veel starters en gevestigde MKB-bedrijven hebben de weg naar LIOF gevonden maar: Tis wachten op de dag dat heel Limburg LIOF kent.”


Martin Schreurs
Martin
Schreurs
investment managertransitielead energie
Martin Schreurs

Martin Schreurs

“Failure isn’t fatal, but failure to change might be”


LIOF_MIRJAM VERHEES_3701.jpg
Miriam
Verhees
investment manager
Miriam Verhees

Miriam Verhees

“Een doel zonder plan is slechts een wens.”


Nicole Hooijdonk
Nicole
Hooijdonk
management support business development
Nicole Hooijdonk

Nicole Hooijdonk

“Veel respect voor ondernemers die hun eigen bedrijf opzetten. Fijn ze te helpen het beste uit hun bedrijf te halen! LIOF ligt natuurlijk in de leukste provincie van Nederland.”


Niek Theunissen
Niek
Theunissen
business developer
Niek Theunissen

Niek Theunissen

“Er is niks mooiers dan ondernemers te stimuleren om hun innovatie-dromen waar te maken.”


Patricia de Kort
Patricia
de Kort
investment managerteamleider startups
Patricia de Kort

Patricia de Kort

“Dingen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn, kunnen voor een ondernemer het verschil maken.”


Ralph Hunnekens
Ralph
Hunnekens
investment managertransitielead digitalisering
Ralph Hunnekens

Ralph Hunnekens

“Iedereen heeft ideeën. Ze omzetten naar resultaten is het moeilijke. Ik werk met startende ondernemers die dagelijks bouwen aan hun product en bedrijf. Dat zijn de mensen die samen met ons het risico nemen om onze toekomst mede te vormen. Dat maakt mijn werk bij LIOF mooi”


LIOF_RALPH REIJNDERS_4164.jpg
Ralph
Reijnders
administratief medewerker
Liof Ralph Reijnders 21HT0_4104_LR.jpg

Ralph Reijnders

“”


René Kessen
René
Kessen
business developer
René Kessen

René Kessen

“Iedere dag bij LIOF is weer anders. Nieuwe ondernemers, nieuwe cases en nieuwe thema’s. Een omgeving die altijd in beweging is.”


LIOF_RICK HENDRIKS_4202.jpg
Rik
Hendriks
project analist
Liof Rik Hendriks 21HT0_3703_LR.jpg

Rik Hendriks

“Het potentieel van onze mooie regio is enorm, binnen en buiten de landsgrenzen. Bijdragen aan het in kaart brengen en benutten van dit potentieel geeft mij geweldig veel energie. Limburgse ondernemers de grenzen laten doorbreken of buitenlandse bedrijven de potentie van de regio laten ontdekken is dan ook het doel. Alleen samen kunnen we Limburg future-proof maken!”


Rob Pijpers
Rob
Pijpers
international trade developerteamleider internationaal
Rob Pijpers

Rob Pijpers

“Limburg herbergt enorm veel kennis, kunde, prachtige initiatieven en bedrijven. Veel Limburgers weten dat, maar buiten de provincie en landsgrenzen mag dit veel krachtiger worden verteld en onderstreept.”


Liof Rob Wammes_6617.jpg
Rob
Wammes
business developer
Liof Rob 7984C1.jpg

Rob Wammes

“Limburg sterker maken door samen met ondernemers tot concrete resultaten te komen. Het stimuleren van innovatie, het aanscherpen van business plannen, en het inzetten van mijn netwerk. Als business developer help ik ondernemers, samen met mijn collega’s, de volgende stap te zetten.”


Roel Ubaghs
Roel
Ubaghs
foreign investment developer
Roel Ubaghs

Roel Ubaghs

“Valse bescheidenheid is soms nog erger dan arrogantie. We mogen hier in het zuiden soms best wel wat trotser zijn op al die mooie Limburgse bedrijvigheid.”


Ruben Nabben
Ruben
Nabben
investment managerteamleider MKB
LIOF_RUBEN NABBEN_6230_SITE.jpg

Ruben Nabben

“Elk idee is anders. Uniek in zijn soort. Een vaste standaard is er daarom vaak niet. En precies dát maakt het werk bij LIOF voor mij uitdagend en interessant.”


Ruud Nissen
Ruud
Nissen
business developer
Ruud Nissen

Ruud Nissen

“De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo, onder andere door digitalisering. Maar hoe ga je hier als bedrijf mee om? Als business developer ondersteun ik bedrijven om hierin de juiste keuzes te maken.”


LIOF_SEMIH ISEN_8452.jpg
Semih
Isen
international trade developer
Liof Semith 8156C1.jpg

Semih Isen

“Samen met ondernemers de Limburgse schatkist aan kennis en innovatie letterlijk over grenzen tillen is wat mij iedere dag weer laat groeien.”


Silvy Doijen
Silvy
Doijen
management support directie / communicatie
LIOF_SILVY DOIJEN_5999_SITE.jpg

Silvy Doijen

“Onze knalgele LIOF huisstijl zien stralen bij events. Dat maakt me trots.”


Siska van Houdt
Siska
van Houdt
manager participaties & financiering
Siska van Houdt

Siska van Houdt

“De impact op ondernemers en de Limburgse economie, afwisselend en uitdagend werk én leuke, dynamische en professionele collega’s.”


LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Sjaak
Berden
business developer
LIOF_SJAAK BERDEN_7373.jpg

Sjaak Berden

“De Limburgse agrofood sector staat aan de basis van onze alledaagse behoefte: gezonde voeding geproduceerd met oog voor mens, dier en milieu. Het is fantastisch om in deze mooie sector te mogen werken.”


Sjoerd Geerling
Sjoerd
Geerling
investment manager
Sjoerd Geerling

Sjoerd Geerling

“De maatschappelijke betrokkenheid vanuit LIOF, de interactie met relaties en collega’s en de mensgerichte en ambitieuze cultuur van onze organisatie zorgen ervoor dat ik mij hier thuis voel!”


Sjoerd Boomsma
Sjoerd
Boomsma
foreign investment developer
Sjoerd Boomsma

Sjoerd Boomsma

“Eerst de mens, dan de dingen.”


Stefan Vocks
Stefan
Vocks
investment manager
Stefan Vocks

Stefan Vocks

“LIOF, actief voor ondernemend en innovatief Limburg.”


Sue Arends
Sue
Arends
assistent managment support
Sue Arends

Sue Arends

“Welcome, may all who enter as guests, leave as friends.”


LIOF_TAMARA WEIDE_8278.jpg
Tamara
Weide
business developer toerisme
Liof Tamara 7894C1.jpg

Tamara Weide

“Het mooie van LIOF is dat we niet alleen kijken naar de economische impact voor Limburg, maar ook naar de maatschappelijke opgaven. Ik vind dat niet alleen een mooie uitdaging voor de Limburgse ondernemers, maar ook voor mezelf. Samenwerken naar een duurzaam, gezond en slim leven in Limburg!”


Tys van Elk
Tys
van Elk
directeur
Tys van Elk

Tys van Elk

“Om kansen te grijpen, moet je ze eerst zien. Als MKB'er heb je daar niet altijd de tijd voor. Daarom doen wij dat voor jou.”


Vivian Dackus
Vivian
Dackus
controller
Vivian Dackus

Vivian Dackus

“Trots om onderdeel te zijn van het gedreven team van LIOF. Mijn uitdaging is om zaken te vinden waar we (intern) waarde kunnen toevoegen.”


LIOF_WENDY WIJNEN-WILLEMS_5515.jpg
Wendy
Willems
business developertransitielead gezondheid
Liof Wendy HT8_5876.jpg

Wendy Willems

“Mijn hart ligt bij het (verder) helpen van ondernemers. Ik raak geïnspireerd door hun gedrevenheid en enthousiasme. Om dan achteraf het resultaat van hun harde werk te zien, vind ik prachtig. Dan heb ik het gevoel echt ergens aan bijgedragen te hebben. Bij LIOF krijg ik de kans dit te doen”


LIOF_WILLEM VAN ESCH_3217.jpg
Willem
van Esch
investment manager
LIOF_WILLEM VAN ESCH_3316_VIERKANT.jpg

Willem van Esch

“Het investeren in een breed scala Limburgse bedrijven en daar een positief en maatschappelijk rendement te creëren, geeft mij dagelijks energie.”