In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

3 juni 2020

Opening Sino Europe Service Desk

Sinds 1 juni heeft LIOF een Service Desk ingericht, speciaal gericht op de ondersteuning van Chinese logistieke bedrijven. Deze Sino Europe Desk is gevestigd in de Villa Flora Venlo.

SINO EUROPE SERVICE DESK.jpg
LIOF helpt (buitenlandse) bedrijven te landen in Limburg

Binnen het Invest in Holland netwerk begeleiden en ondersteunen we bedrijven die zich willen vestigen in de provincie Limburg. Wij voorzien deze bedrijven van up-to-date gegevens over het investeringsklimaat, wij organiseren fact-finding tours en we brengen ze in contact met voor hun relevante netwerken. Zo helpen wij buitenlandse én Nederlandse bedrijven met het vinden van de optimale vestigingslocatie in Limburg. 

Unieke locatie

Limburg is voor veel buitenlandse bedrijven dé meest passende vestigingslocatie in Europa. Limburg ligt immers in het hart van Europa en kent een uitstekende multimodale ontsluiting, zowel richting de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen en de luchthaven Schiphol als ook richting Europa. Binnen een radius van 500 kilometer bieden wij de bedrijven een marktpotentieel van 170 miljoen consumenten. Verder is Limburg een perfecte logistieke locatie vanwege de beschikbaarheid van warehouses, kantoren en (grote) kavels. Daar komt binnenkort de nieuwe inland railterminal bij waarbij rechtstreekse treinen van en naar China aankomen en vertrekken. En niet te vergeten de tweede cargo luchthaven van Nederland: Maastricht Aachen Airport.

Sino Europe Partnership

Samen met de China Investment Promotion Agency (CIPA) Europe en de Cabooter Group zijn we eind vorig jaar een samenwerkingsverband aangegaan: the Sino Europe Partnership. Binnen dit samenwerkingsverband helpen we Chinese bedrijven bij hun logistieke activiteiten in deze regio of bij hun vestiging in Limburg. Meer informatie over dit partnership vind je op: https://sino-europe-logistics.com

Sino Europe Service Desk

Een nieuw onderdeel van onze dienstverlening is de Sino Europe Service Desk. Deze Service Desk zorgt ervoor dat de Chinese logistieke dienstverleners met hun vragen snel geholpen worden én, indien nodig, in hun eigen taal. Xue Li is onze vaste medewerkster en zal LIOF ondersteunen bij haar dienstverlening richting de Chinese bedrijven. De Service Desk is te bereiken via het mailadres: sino-europe@liof.nl


De Sino Europe Service Desk is tot stand gekomen in samenwerking met het Brightlands China Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Artist Impression nieuwe terminal.jpg

Meer informatie?

Bert Roona
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?