In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Actueel

Verandermanagement
Startdatum: 4 april. Uiterlijke indiendatum: 22 maart. In de Masterclass Verandermanagement leer je wat nodig is om veranderingen in een complexe omgeving succesvoller te leiden, begeleiden en beïnvloeden. Je leert vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de veranderingen in jouw organisatie.
Brightlands AI Academy
Startdatum: 4 april. Uiterlijke indiendatum: 22 maart Tijdens de Brightlands AI Academy worden de laatste trends op het gebied van Datascience, Artificial Intelligence en Machine Learning behandeld en krijg je concrete handvatten aangereikt. De doelstelling is om werkende bedrijfsprofessionals te trainen in het ontdekken en identificeren van mogelijke AI-toepassingen binnen hun eigen organisatie en de bedrijfswaarde van deze AI-toepassingen te analyseren en te valideren.
Data Analytics & New Technologies
Startdatum 20 april. Uiterlijke indiendatum: 22 maart. De leergang ‘Data Analytics & New Technologies voor professionals’ besteedt aandacht aan data analytics en de belangrijkste technologische innovaties (Artificial Intelligence (AI), Robotics en Blockchains). Hoe ga je als organisatie nu concreet om met deze ontwikkelingen en vertaal je ze naar de praktijk?
CIRCO track Businesskansen door Verduurzaming - MKB Green Deal Sittard-Geleen
Startdatum: 26 april. Uiterlijke indiendatum: 12 april. Je streeft naar kostenreductie in je bedrijfsprocessen? Naar een toekomstbestendiger businessmodel? Naar een sterkere positie in de markt? Én je vraagt je af op of dat ook op een duurzame manier kan? Dan is deze workshopcyclus bij uitstek geschikt voor jou.
Design Thinking
Startdatum: 23 mei. Uiterlijke indiendatum: 22 maart. Design Thinking is een succesvolle methodologie om mensgericht te innoveren en daarmee de toegevoegde waarde van jezelf, je afdeling en je organisatie te vergroten. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden waardoor je daadkrachtiger te werk gaat en sneller van idee tot impact komt.
CIRCO track: : Business kansen voor circulaire sportmaterialen
Startdatum: 30 mei. Uiterlijke indiendatum: 17 mei. Wil jij een rol spelen in de verduurzaming van sportmaterialen? Dan is deze workshopcyclus bij uitstek geschikt voor jou. Wij inspireren en ondersteunen je om in jouw bedrijf kansen te zien en te benutten en stappen te kunnen zetten op het gebied van verduurzaming en bedrijfseconomische stabiliteit en groei.
LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?