Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Werken bij LIOF

Als LIOF'er ben je een verbinder. Je bent altijd op zoek naar samenwerking met organisaties op regionaal, nationaal en euregionaal niveau om de Limburgse ondernemers zowel binnen als buiten de provincie optimale samenwerkings
mogelijkheden en groeikansen te bieden.

Kom jij ons versterken?

Werken bij LIOF betekent werken met 50 enthousiaste collega's. Allemaal gedreven om de Limburgse ondernemer te laten groeien.
 

Actuele vacatures:

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Onze drijfveren

Waar staan wij voor?


LIOF ondersteunt met advies, netwerk en financiering. Alles wat we doen, doen we om de BV Limburg, en daarmee Limburg als geheel, economisch sterker te maken. Voor elke individuele ondernemer stellen we - vanuit de behoefte van de ondernemer - samen de optimale mix van instrumenten vast. En daarin spelen LIOF medewerkers een cruciale rol.

Onze kernwaarden

Wat vinden wij belangrijk?


In onze manier van werken laten we ons steeds leiden door onze kernwaarden:

ondernemend, klantgericht, resultaatgericht, deskundig, betrokken.

Deze kernwaarden zijn leidend in ons werk, zowel intern als extern.

Werken bij LIOF?

Vrijheid, slagkracht en de nodige ondersteuning


Als medewerker bij LIOF krijg je alle ruimte om je inzetbaarheid te verbeteren. Dat doen we door slim en inventief in te spelen op thema’s die voor jou en LIOF belangrijk zijn, zoals ontwikkeling, zelfstandigheid, autonomie en de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de economie in Limburg. Op die wijze zijn LIOF medewerkers betrokken bij hun leefomgeving en heb jij maatschappelijke impact en voeg je blijvende waarde toe aan je omgeving. 
 

Leuk en maatschappelijk betrokken

LIOF is meer dan alleen werk


Samen met je collega’s kun je sportief bezig zijn door mee te doen aan regionale hardloopevents, een wielerronde, verbeter je je kookkwaliteiten tijdens een kookworkshop, geniet je van een bourgondisch uitje naar een leuke stad, sta je met je collega’s op de skilatten of zet je je maatschappelijk in tijdens NLDOET.

Open sollicitatie sturen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: