In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Werken bij LIOF

Als LIOF'er ben je een verbinder. Je bent altijd op zoek naar samenwerking met organisaties op regionaal, nationaal en Euregionaal niveau om ondernemers zowel binnen als buiten de provincie optimale samenwerkingsmogelijkheden en duurzame groeikansen te bieden. Ondernemen met impact noemen we dat.

Kom jij ons versterken?

Werken bij LIOF betekent werken met 50 enthousiaste collega's. Allemaal gedreven om de Limburgse ondernemer te laten groeien.
 

Actuele vacatures

We hebben op dit moment geen vacatures. Z‚Äčou je wel graag bij LIOF willen werken? We gaan graag met je in gesprek om toekomstige mogelijkheden te verkennen. Laat ons weten wie je bent, wat jou beweegt en hoe je een actieve bijdrage wil leveren aan innovatie en groei in Limburg maar vooral ook aan je eigen ontwikkeling.

Give it a go en stuur je motivatiebrief met CV naar hr@liof.nl

Onze drijfveren

Waar staan wij voor?


LIOF ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. We zijn er voor elke startup, scale-up en mkb’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag én voor (buitenlandse) ondernemers die zich in Limburg willen vestigen. Daarnaast helpen wij met grensoverschrijdende samenwerking en internationaal zakendoen.

Samen met ondernemers en partners werken we toe naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg door in te zetten op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering. En daarin spelen LIOF medewerkers een cruciale rol.

Onze kernwaarden

Wat vinden wij belangrijk?


In onze manier van werken laten we ons steeds leiden door onze kernwaarden:

ondernemend, klantgericht, resultaatgericht, deskundig, betrokken.

Deze kernwaarden zijn leidend in ons werk, zowel intern als extern.

Wij streven naar een diverse, inclusieve groep medewerkers. Een divers team, waarbij iedereen vanuit zijn eigen referentie een belangrijke bijdrage levert, werkt versterkend, leidt tot hogere betrokkenheid en betere resultaten. Een cultuur waarin verscheidenheid een groot goed is en iedereen zich gezien voelt, is ons doel. We hebben ons verbonden aan diverse maatschappelijke initiatieven zoals #fundrightSamen Tegen Voedselverspilling en Trees for All.

Werken bij LIOF?

Vrijheid, slagkracht en de nodige ondersteuning


Als medewerker bij LIOF krijg je alle ruimte om je inzetbaarheid te verbeteren. Dat doen we door slim en inventief in te spelen op thema’s die voor jou en LIOF belangrijk zijn, zoals ontwikkeling, zelfstandigheid, autonomie en de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de economie in Limburg. Op die wijze zijn LIOF medewerkers betrokken bij hun leefomgeving, heb jij maatschappelijke impact en voeg je blijvende waarde toe aan je omgeving. 
 

Leuk en maatschappelijk betrokken

LIOF is meer dan alleen werk


Samen met je collega’s kun je sportief bezig zijn door mee te doen aan regionale hardloopevents, een wielerronde, verbeter je je kookkwaliteiten tijdens een kookworkshop, geniet je van een bourgondisch uitje naar een leuke stad, sta je met je collega’s op de skilatten of zet je je maatschappelijk in tijdens NLDOET.

LIOF medewerkers aan het woord

Regelmatig delen medewekers hun ervaringen over werken bij LIOF. Tamara Weide en Lisette Tilmans - beiden business developer - deden dat onlangs in het digitale magazine van Zuid-Limburg Business Plaza, het communicatie platform voor ondernemers. 

Lees hier het verhaal van Tamara en Lisette.

Open sollicitatie sturen?

Anabel Rodrigo Rama
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: