Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Subsidies over de grens

LIOF heeft een uitgebreid en sterk netwerk. Niet alleen in Limburg, maar ook over de grens. Bijvoorbeeld met subsidieprogramma's als Interreg en Hyperregion. Hierdoor hebben wij toegang tot een breed scala aan financierings­mogelijkheden.

Financiering uit Europa en de euregio

Maak jij je sterk voor schoner, stiller én goedkoper transport binnen de euregio? Of wil je op verantwoorde manier voedings­producten telen? Bij deze en andere uitdagingen kun je jouw innovatie­kracht versterken met hulp van bedrijven of kennis­instellingen van over de grens.

LIOF werkt nauw samen subsidieprogramma’s die zich richten op de individuele ondernemer, en op structuurversterkende initiatieven binnen de sectoren logistiek, industrie en agrofood.

Wij openen voor jou deuren naar:
  • SYN-ERGIE
  • eGLM
  • Innovation2Market
  • Digipro
  • FOOD2020
  • Eurostars.

SYN-ERGIE

Pilot duurzaam transport


eGLM

Delen van elektrische trucks


Innovation2Market

Samen een nieuwe markt op


Digipro

Springplank voor Smart Industry


FOOD2020

Toekomstoffensief foodsector


Eurostars

Onderzoek leidt tot dagdagelijkse innovaties


Eurostars is bestemd voor MKB-bedrijven die ten minste 10% van hun omzet of FTe's inzetten voor toegepast onderzoek en experimentele ontwikkeling. Bedoeld voor producten die het leven van alle dag verbeteren en dat voor mensen over de hele wereld. Er moet altijd een samenwerking zijn tussen partijen uit minstens 2 Eurostarslanden. De subsidie geldt voor innovaties in elke sector.

Klik hier voor een korte introductiefilm.

De eerstvolgende sluitingsdatum voor het indienen van internationale projectvoorstellen in call 13 is op 13 februari 2020, 20.00 uur.

Lees verder

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: