In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Netwerk

We hebben een uitgebreid netwerk in Limburg, de euregio én daarbuiten. Daardoor zijn we in staat jou snel en moeiteloos in contact te brengen met partijen die jouw onderneming helpen ontwikkelen en groeien. 

De meerwaarde van snel schakelen

Een belangrijke meerwaarde die LIOF jou biedt is de toegang tot een breed extern netwerk. Binnen en buiten Limburg. Zo kun je op cruciale momenten in de bedrijfsontwikkeling in contact komen met de juiste externe specialisten, kennisinstellingen, co-financiers en collega MKB'ers. Dat kan 1-op-1 via een LIOF adviseur en via events die LIOF organiseert.

Grensoverschijdend netwerk

RWTH, HYPEREGIO en Interreg


Hulp bij international trade?

Ons netwerk brengt je verder


Wij helpen ondernemers om hun slagkracht in het buitenland te vergroten. Bijvoorbeeld door te ondersteunen bij de export van producten en diensten naar internationale markten. Dit doen we via ons netwerk. Onze international trade developers brengen je graag met de juiste partijen in contact. De focus ligt op de sectoren agrofood, industrie en logistiek.

Daarnaast organiseert LIOF in- en uitgaande handelsmissies om de export van Limburgse ondernemingen te bevorderen.
 

Meer informatie

Verken het marktpotentieel binnen één uur reistijd

Take a seat in the Euregion


Krediet voor groei en innovatie

Méér mogelijk met cofinanciers


Toe aan een kennisinjectie?

Wij kennen de juiste experts


Contact

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: