Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

LimburgMakers

De maakindustrie is goed voor ruim 12% van de Limburgse werkgelegenheid en levert een bijdrage van 15% aan het Bruto Binnenlands Product van Limburg. Daarmee is de maakindustrie een van de belangrijkste sectoren in Limburg.
Met het programma LimburgMakers ondersteunen wij jou, als ondernemer in de maakindustrie, bij het versterken van de concurrentiepositie van jouw bedrijf. Daarnaast zetten we in op de versterking van de maakindustrie in Limburg. 
 

Wat kunnen wij je bieden?

Ons team kent de business én relevante partijen in de maakindustrie. Deze kennis en ons netwerk delen we graag met jou in persoonlijke gesprekken maar ook via onze netwerkbijeenkomsten, projecten en inspiratiesessies. Kijk voor meer informatie op onze eventpagina of bel ons! 

Heb jij een innovatief idee of heb je vragen over de verdere stappen die je moet zetten bij de verdere realisatie hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee, geven je advies en zetten ons uitgebreide netwerk open voor je!

Nieuw programma

Wij werken samen met de Provincie Limburg en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan een volgend programma voor Limburgse ondernemers met daarin nieuwe ondersteuningsmogelijkheden. Via deze website en onze nieuwsbrief houden we je hierover op de hoogte. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief .

Let op!

In de periode 2016 tot en met voorjaar 2020 hebben we veel innovaties aangewakkerd en ondersteund met Innovatie-, Advies- en Kennistraject subsidies. Echter, de programmaperiode van LimburgMakers is verstreken en de budgetten zijn uitgeput. Dit houdt in dat er geen nieuwe aanvragen meer ingediend kunnen worden voor deze subsidies. 

Einddeclaratie

Wil je een einddeclaratie indienen voor een Innovatie-, Advies of Kennistraject subsidie, ga dan rechtstreeks naar de betreffende informatiepagina. Daar vind je alle informatie:

Business Opportunities

Kansen in kaart


Industrie 4.0

Ben jij er als onderneming klaar voor?


Door nieuwe technologieën en digitale transformatie komen bedrijven voor nieuwe uitdagingen te staan in een snel veranderende wereld. Deze uitdagingen bieden ook kansen. Zo is er aangetoond dat gedigitaliseerde ondernemingen beter in staat zijn om zich aan die veranderende omgeving aan te passen. LIOF helpt om deze digitale transformatie bij het Limburgse MKB te bevorderen. Een belangrijke tool hierbij is een zogenaamde roadmap-analyse van de RWTH.

Lees verder

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: